Следвайте ни

Страшна драма във "Фермата"! Бунт срещу сладката кметица

viber icon

Сладката блондинка Силвия, която до този момент печелеше само приятели в риалитито „Фермата“ заради благия си нрав и миловидно изражение, се превърна в най-недолюбваната персона в шоуто само за броени дни, видя HotArena.

От понеделник тя е шеф на стопанството за цялата седмица и като такъв доведе домакинството на предаването до пълен хаос.

Заради флирта си с треньора Сами Хоссни и цялостното си небрежно отношение, маникюристката от Несебър се скатаваше от задълженията си и раздаваше напълно некоординирани наставления на всичките си подчинени. Към края на седмицата повечето от задачите са или незавършени, или не вървят, участниците са разпасани и се карат помежду си.

Разменените задължения на мъжете и жените доведоха до още по-голяма неразбория, но и комични ситуации – мъжете плетат, готвят и шият, мърморейки, а жените цепят дърва, коват и се мотаят с чукове и брадви из двора, крещейки си помежду си. Това накара дисциплинираната Елизабет да изземе властта от Силвия и да започне да раздава задачи, за да довършат все някак започнатите строежи в стопанството, тъй като ако не бъдат приключени успешно, това ще лиши всички от достатъчно храна през следващата седмица.

„Вижте ги – една кове, четири стоят със скръстени ръце. Карат се, вдигат патардия, а ние си плетем“, констатира софтуерният милионер Митко Караиванов. И факт, на финала на седмицата задачите на мъжете бяха оценени от наставника в шоуто Марин като успешно свършени, а мисията на жените бе наказана с отнемането на две кошници с хранителни пордукти заради кметуването на русото Барби, както стана известна Силвия.  

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?