Следвайте ни

Страшна депресия удари Веселин Маринов! Ето защо

Веско Маринов качи около 20 килограма след раздялата с последната си любовница Веселина Пеева, пише „Телеграф“.

Естрадният изпълнител е изпаднал в депресия след края на отношенията си с блондинката, а най-лошото е, че дори не иска да чуе за друга. Подобно на много други Маринов също намира утеха в храната. Всеки път, когато се почувствал изнервен, Веселин похапвал. Прекомерната консумация обаче видимо се е отразила на визията на изпълнителя на „Нашата полиция ни пази“. Това забелязаха негови фенове, които останаха шокирани от вида и угриженото му изражение.

Според запознати певецът страдал и заради разрушения си публичен имидж. За никога не е тайна, че е известен разбивач на семейства. Припомняме, че Маринов дълго време криеше дамата на сърцето си. През миналата година тя се появи в компанията на охранители в НДК, където той изнесе концерт, а по-късно официално я представи в Разлог. Очевидно причината за раздялата е именно г-жа Пеева, тъй като противоположно на Веско тя не изглежда потисната от развръзката помежду им.

След окончателното и очевидно взето от нея решение Маринов се откъснал любовта, тъй като нито една от последните му жени не се е задържала в живота му. Не е ясно дали 57-годишният изпълнител ще остане сам, но със сигурност ще му отнеме време да се отърси от случилото се и да забрави Веселина.

 

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?