4232

Страшна бомба! Нещо невиждано се случи в "Капките"...

В последните седмици често се тиражира, че това най-вероятно е последния сезон на култовото шоу 

На последния лайф на "Като две капки вода" стана ясно нещо, което се оказа истинска бомба за феновете на хитовия формат за имитации, предвид зачестилите напоследък сериозни спекулации за бъдещето му. 

В последните седмици често се тиражира, че това най-вероятно е последния сезон на култовото шоу и заради това и финала този път няма да е в традиционната зала в "Горубляне", а с платени билети в Арена Армеец. Това обаче, трябва малко да почака, а причината е нещо, което Рачков и Геро направиха по време на лайфа пред всички.

След изпълнението на Владо Зомбори, който влезе в образа на Азис и пя заедно с Галена на сцената, Рачков не издържа и попита засуканата фолкпевица пред цяла България дали би приела да участва в следващия сезон на "Капките".

На Галена не й останаха много варианти за реакция при така създадената ситуаця, но тя, все пак, успя да се измъкне хитро от директен отговор с репликата: "Нека този, който ти шушне на ухото, да се свърше с мен!"

С този ход обаче, стана пределно ясно не само, че "Като две капки вода" ще продължи, но и явно продуцентите се стараят още отсега да си осигурят любопитни нови участници.

БЛИЦ

След изпълнението на фолкпевицата Мария, която имитарше Дара Екимова, се получи горе долу сходна ситуация. Мария пя с дуетната половинка в тази песен на Дара - Тино, който след финалния акорд получи примамливо предложение от Геро пред всички - да бъде участник в следващия сезон на "Капките". Той обаче, за разлика от двусмисления отговор на Галена, се съгласи почти веднага.

Междувременно Рачков и Геро използваха инерцията, за да оповестят, че скоро в ефира на Нова тв стартира и играта "Скрита самоличност", чийто водещ ще е Геро.

"За да участвате в голямото телевизионно разследване, не е нужно да танцувате, да пеете, Фънки да ви реже на парчета, няма такова нещо - трябва да сте много наблюдателни и да познаете какво работят хората срещу вас!", бе признал актьорът преди в скорошен лайф на "Капките", предаде show.blitz.bg.

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?