49

Страшна беда дебне Тото след скандалния подкаст с Тити Папазов

Кариерата му на влогър също е застрашена

 

Един от най-популярните влогъри у нас - музикантът Тото, скоро може да остане без аудитория. Както е известно, изпълнителят се оказа в епицентъра на скандала, който гръмна след нарязаната и остригана 18-годишна Дебора. Наблюдателни веднага изнамериха запис от подкаст на Тото, в който Тити Папазов обяснява надълго и нашироко как преди много години е остригал свое гадже нула номер заради изневяра. А в това време интернет сензацията се залива от смях.

След настаналия скандал влогърът премахна всички свои видеа. А няколко седмици по-късно се направи на жертва на набиращата популярност в чужбина "кенсъл" култура с ново видео. Клипът обаче се оказа краден и Тото отново го премахна.

В последното видео на влогъра, което се оказа плагиатско, музикантът изкарва виновни потребителите в интернет, но не осъзнава явно своята вина, поне според феновете му. 

"Когато най-големият конформист в България, обвини нас, потребителите, че сме конформисти", пише един от почитателите на Тото, след което заявява, че се отказва от него.

Всички действия на музиканта отприщиха вълна от хейт към него от феновете му, защото доскорошният им любимец прави гаф след гаф. И са категорични - или излез като мъж и се покай за действията си достойно, или ние се отричаме от теб, пише bgdnes.bg.

Ако се стигне дотам, е напълно възможно Тото да прекрати набиращата му с пълна сила кариера на влогър. Част от рекламодателите, които дават тлъсти пачки на музиканта, вече се отказаха от него. А хейтът в мрежата е огромен. И ако продължи, той може да си навлече още по-голяма вреда на цялостната си кариерата, която е свързана и с музика. Според неофициални данни музикантът е един от най-високо платените в интернет.

"В дните, когато имаше негодувание срещу него, той не предприе никакви мерки, в секундата, когато обаче беше засегнат джобът му вследствие на прекратени договори и участия в заведения, той мигновено направи късометражен филм да се защити и изтри всички други свои клипове за да не видят хората всъщност що за животно е", споделя един от феновете на Тото, който скоро може да кликне бутона "отследвай". И така парите, които прибира Тото за голямата си аудитория от интернет, да намалеят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Тоя популярен

Тоя популярен

14.08.2023 | 22:07

За кой за любителите на глупости по ю туб.и разни влогъри.

Отговори
6 0
Късметлия

Късметлия

14.08.2023 | 19:02

Каквото сам си направиш, никой друг не може да го направи. Авторите и кариера се градят с години, а се губят за миг. Да си търси ново поприще.

Отговори
6 0

Анкета

Какъв трябва да е следващият кмет на Пловдив?