3906

Страшна афера! Геро хлътна по участничка в Капките, жена му го спипа

Единият от водещите на „Като две капки вода“ здраво е хлътнал по една от участничките в сезон 12 на шоуто. Геро харесва Джулиана Гани и това се вижда с просто око.

Актьорът винаги е нервен около силиконката, винаги я оглежда и се чувства притеснен. Все признаци, че Герасим си пада по Малката Джулка визуално.

Водещият по принцип има здрав брак, но и жена му Цвета Гарганова забелязала увлечението му към Гани. Вдигнала му няколко скандали, но Геро не си взимал поука и продължавал да харесва Джулиана.

Джулиана със сегашния си партньор Теодор

Мъжете, с които Мис Силикон 2013 е била дотук, подсказват, че Геро не е неин тип. Тя харесва добре сложени, мускулести мъже, но пък откъм пари актьорът ги превъзхожда. Той печели доста от „Капките“, както и от други театрални и кино проекти.

Герасим е женен от цели 16 години. Той е благодарен на жена си, че се е венчала за него, когато е нямал никакви пари. Това е било по време на снимките на „Горчиво“, където продуцент беше Къци Вапцаров.

"Звъннах му в момент, когато бях занулил всички пари, Питах го дали може да ми плати напред, защото искам да се оженя. Къци се засмя.“,

спомня си Геро.

Джулиана Гани има два брака зад гърба си и две деца, като второто е от настоящият й партньор Теодор, с когото няма брак още. Геро има дъщеря, но едва ли би отказал на сексапилната Джули, пише "Уикенд".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
...........па

...........па

02.04.2024 | 13:15

Разбрахме,че някаъв си Геро си падал по някаква ГМО краставица,не че това ни интересува,но това интересува жълтите мисирки и затова вече не ги наричат журналисти,репортери а точно мисирки.

Отговори
1 0
“Страшна афера”!!!

“Страшна афера”!!!

01.04.2024 | 21:09

Марица, та това е световна новина! Не е лесно да намериш по-голяма глупост. Още по-безсрамно и обидно е да я сервирате на читателите.

Отговори
6 0
Тоя си пада по КОРВИ и безмозъчни.

Тоя си пада по КОРВИ и безмозъчни.

01.04.2024 | 20:11

Задръстеняк дебел е тоя .

Отговори
2 0
Марица също

Марица също

01.04.2024 | 21:10

Си пада по kyрви и кухи глави.

Отговори
5 0
Човешко е....

Човешко е....

01.04.2024 | 17:11

Дано му излезе късметът... Нека облажи и той горкият. А жена му да приеме нормално това негово вдъхновение. Все пак е артист...лошо няма

Отговори
3 5

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?