Следвайте ни

Страшен удар по Джони Деп! Вижте какво го сполетя

viber icon

Лошият период в живота на холивудския мачо Джони Деп, сякаш няма край. Поредната лоша новина за актьора е загубата на делото за клевета срещу вестник "Сън".

Това стана ясно след като директорът по правни въпроси на вестника, сам се похвали в социалната мрежа Twitter. В последствие новината излезе и в електронното издание на вестника .

Джони Деп заведе дело срещу "News Group Newspapers" и главния редактор Дан Утън за клевета в негова статия, публикувана във в."The Sun" през 2018 г., в която актьорът е наречен "бияч на съпруги".

Процесът започна през юли тази година и продължи три седмици. Показания пред съда дадоха Деп и бившата му съпруга Амбър Хърд, станаха известни доста пикантни подробности от личния живот на двамата. В защита на Деп показания дадоха бившите му любими Ванеса Паради и Уинона Райдър.

"Лондонският Висш съд отсъди, че ние сме били прави да определим актьора от "Карибски пирати" като бияч на съпруги за бруталните му нападения срещу бившата му съпруга", пише в статията, в която се подчертава, че решението е победа за свободата на медиите.
 

"The Sun" зае позиция и води кампания в защита на жертвите на домашно насилие от повече от двадесет години", каза говорител на таблоида, цитиран в публикацията на онлайн изданието. "Жертвите на домашно насилие не бива да бъдат заглушавани и благодарим на съдията, както и на Амбър Хърд за куража ѝ да даде показания пред съда", завършва той.
 

 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?