71

Страшен скандал в зоопарка! Джулиана Гани се намърда сред животните СНИМКА

Май е почти невъзможно Джулиана Гани да е някъде и да не предизвика скандал, та дори и да говорим, в случая, за бургаската зоологическа градина.

Наскоро силиконката заведе малкия си син Давид на разходка след разнообразието от животни. Компания им правеше и новото й гадже Теодор. Това, което се случи вътре обаче, доста ще ви изненада.

Както е известно - в зоопарка животните се гледат от разстояние. Не така смята обаче, тунингованата блондинка, която влезе заедно с наследника си директно при някои от обитателите. От зоопарка публикуваха кадри от ВИП визитата, на която е видимо какви ги върши Джулиана Гани, което очаквано предизвика вълна от негативни реакции.

"Не знаех, че може да се влиза при животните", "Ако се тунинговаш, може да те пуснат" и "Щом за Гани може, значи и за другите трябва да може", са само част от гневните коментари на хора, разочаровани от видяното. От управата на зоологическата градина опитаха да тушират напрежението и обясниха, че всъщност няма привилегии и нарушаване на реда и дисциплината в животинския кът.

"Правилата и условията в зоопарк Бургас са еднакви за всички посетители. Това, което виждате, е новата контактна зона и е достъпна за всички при определени условия", внесоха яснота от зоопарка, без обаче да уточняват какви точно са условията, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Гани к-а да ми хвани

Гани к-а да ми хвани

28.07.2022 | 18:44

Ганиту с тия вимета се е помислила за козъ.

Отговори
3 0
Бубу

Бубу

28.07.2022 | 18:16

От толкова силикон няма място за акъл

Отговори
5 1
магаренцето от зоопарка

магаренцето от зоопарка

28.07.2022 | 16:49

Аз, толкова да я харесвам а, при мен не дойде.

Отговори
3 1
Пловдив

Пловдив

28.07.2022 | 16:30

Мангалска работа,къде е агенцията за защита на детето?

Отговори
2 1
Намери си средата

Намери си средата

28.07.2022 | 16:17

Там и е мястото

Отговори
7 1

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?