Страшен скандал! Принц Андрю вилнял на Острова на педофилите

Страшен скандал е на път да взриви Великобритания, след като излезе нов епизод от серийния документален филм на Нетфликс „Джефри Епстайн: Неприлично богат“ .

Той повдига завесата над тайни, свързани с неизвестни досега факти около американския педофил. Джефри Епстайн и неговия остров на ужасите. Още повече, че той е бил пръв приятел на принц Андрю - син на кралица Елизабет Втора и брат на престолонаследника принц Чарлз.

Човек от персонала в имението на финансиста - Стив Кали, твърди, че е станал пряк свидетел на насилие над непълнолетни момичета, в което е участвал и синът на кралицата. Въпросният Кали уточнява, че принц Ендрю не само е знаел какво се случва на острова на педофилите, но и се е включвал в извращенията.

„През 2004-а видях принц Ендрю в басейна в компанията на съвършено голо момиче. Двамата явно бяха в прелюдия към секс, но в един момент той силно я притисна към себе си“, разказва Кали. Днес той е убеден, че момичето е била Вирджия Джуфре, която преди време обяви, че принц Ендрю е бил един от влиятелните мъже, които са я принуждавали да прави секс с тях, когато тя е била само на 17.  

Кали е работил в имението на Епштайн от 1999-а до 2005-а, където е поддържал интернет връзките. Той признава още, че е виждал на острова Алън  Дершовиц – известен американски юрист и професор по право в Харвард, както и самия Бил Клинтън. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Warrezz

Warrezz

24.06.2020 | 18:02

Не мога да разбера, защо всеки втори бива нарочен за педофил само защото е богат и известен. Толкова злоба и завист има в хората, че не е истина.

Отговори
0 4
Хермес

Хермес

29.05.2020 | 07:39

Този остров ми е,, любимия,,...!

Отговори
1 3

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?