49

Страшен конфуз в NOVA! Рачков сложи кръста на Зуека, черви се в ефир

Димитър Рачков за пореден път е част от ефира на Нова телевизия, като зрителите ще имат възможност да го гледат всяка събота в предаването "С Рачков всичко е възможно". Още на старта обаче той заби нож в гърба на доскорошната си екранна половинка - Васил Василев - Зуека. 

Шоуто стартира и някои от поканените звезди зададоха най-неудобния въпрос на водещия - защо не е поканил Зуека. Никой от присъстващите знаменитости недоумяваше защо в този важен момент бившата екранна половинка на комика липсва. 

Рачков видимо се почувства неловко и започна да замазва: "То той си рисува, в чужбина е", смотолеви водещият. 

Явно отношенията между двамата вече охладняват, а приятелството им е било крепено главно от общия ефир. Това личи и от факта, че Рачков не даде повече подробности каква "работа" точно е спънала Зуека да се появи в този важен за него ден.

Все пак стартът на предаването бе наистина звезден, а Рачков бе в компанията на Герасим Георгиев - Геро, Ненчо Балабанов, Боби Турбото, Елен Колева, Йордан Йорвчев, Елена Атанасова, Калин Врачански и Мария Игнатова, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Малко,

Малко,

13.09.2022 | 08:12

гнусно човече. Бездарен, лигав, грозен, алчен и нагаждач.

Отговори
2 0
Баба жаба

Баба жаба

12.09.2022 | 16:27

Един шут е този , забрави как се лигавеха като се мъчиха да водят капките . Май завижда, на така наречения талант за рисуване на Зуека. Този първо даьсе види от страни какво ,лигаво и кичозно шоу прави . Това става само за простаци без интелект. Незнам тези който гол гледат на живо как издържат тази простащина . Гледат да веселят народа вместо да го образоват .

Отговори
3 0
Бурбалечка

Бурбалечка

12.09.2022 | 14:32

И какво от това давана бяха едни шутове , гледал съм капките правени в други страни нямаше такова лигавене и идиотски смешки. Зуека реши да пробва с друго поприще ,мй му писна да се прави на шут за пари и да се лигави . А Ти Рачков продължаваш да се правиш на шут даже и по зле . А това предаване 2 се опитах да го гледам предишното исехлно то " шоу" пълне потрес и кич. За простотията която лъха няма да говоря .

Отговори
6 0
Тв критик

Тв критик

12.09.2022 | 13:50

Това е по зле от цирк да не обиждам това изкуство Цирка . Пародия , кич, простотия , и много други епитети за тази глупост . Ефира е пълен с такива неща ,то за това доста хора и познати вече не гледат тази тв и не само нея.

Отговори
10 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?