Следвайте ни

Страшен гаф на финала на "България търси талант", прецака участник

viber icon

Финалът на "България търси талант" снощи отбеляза голям гаф, който вероятно костваше загубата на един от участниците.

Георги Георгиев показа изумителни математически способности, които изумяват дори най-големите гении. На финалната права той трябваше да раздели огромни цифри, а след това да покаже още от уменията си.

Компютърът изчисли, че е допуснал само една грешка, което видимо не се отрази добре на участника. И според зрителския вот той се нареди на второ място, след незрящия Андриян Асенов, който пък се оказа страхотен гласов имитатор на редица знаменитости.

В крайна сметка се оказа, че Георги не е допуснал грешка, а компютърната програма е дала фира. Затова научаваме тази сутрин от Даниел Петканов, който бе един от водещите на петия сезон на "България търси талант".

9-годишен барабанист се готви за триумф в "България търси талант"

"На финала вчера Георги Георгиев допусна една единствена грешка в преследването на световен рекорд на живо в предаването... След проверка се оказва, че софтуерът е допуснал грешката.  Същият софтуер, който е легализиран и се ползва на световните първенства по скоростна калкулация. Изводът е - машината може да сбърка, но Георги - НЕ! Адмирации отново за това, което направи този скромен човек! Пожелавам му да продължи да прославя България на световните форуми и да вдъхновява с гения, който притежава", поясни Петканов.

Оказа се, че Георги е вдъхновил и много деца да тръгнат по неговия път. "Детето ми, което е на 9 години, ме помоли при всяка изява на Георги да гласуваме за него; започна да решава задачи по математика заради неговия пример! Ето това е талант, който за съжаление продуцентите не уловиха. Аман! Нужна е сила на духа и плам, с които да заредиш мъниците- Георги го притежава и вярвам, че ще успее в мечтата си да отвори школа", пиша една горда майка в официалната страница на шоуто./show.blitz.bg

</q.childnodes.length;d++){var>

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Галин

Галин

18.12.2019 | 00:50

Eхoo, нeзнaм кaквo ce цeли c тaзи cтaтийкa, нo Гeoрги дeйcтвитeлнo дoпуcнa грeшкa. Фaкт! Фaкт e, чe и oнзи Вълкaнoв нe cпря дa дуднe глупocти нa глaвaтa нa чoвeкa, дoкaтo cмятa! Фaкт e, чe трябвa дa ce прaви рaзликa мeжду тaлaнт и Гeний. Гeoрги Гeoргиeв e гeний!!! Другoтo e eлeмeнтaрнa мaтeмaтикa! Cмятaйтe, прeди дa пишeтo глупocти! Aз гo cмeтaх нa ръкa, тa 67273206/9867 e 6818, a нe 6918, кaктo изпиca Гeoрги, нo тoвa нямa никaквo знaчeниe! Зa мeн тoй e гoлeмият пeчaливш!!! Нe търceтe eвтини ceнзaции тaм, къдeтo ги нямa! Нe ми e яcнo кaквo цeлитe, нo Вълкaнoв нямa мяcтo в Тв eфирa!!! Тoзи чoвeк e aбcoлютнa излъгaция...

Отговори
0 0
Йордан

Йордан

16.12.2019 | 22:14

Как не ми е срам да пишете такива глупости в сайта си! Клиповете от вчерашното предаване ги има качени в интернет. Отворете ги и провере!!! 67273206 / 9867 = 6818, докато Георги даде отговор 6918. Защо се опитвате да манипулирате хората и да създавате скандали? Защо? Срамота е, че се водите журналисти, а ви липсва елементарното поведение просто да сравните фактите, преди да повтаряте невярна информация и да бълвате глупости в интернет.

Отговори
1 0
Пепа

Пепа

16.12.2019 | 17:37

Сбърка го

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?