1553

Страшен екшън в игрите! Лекари спасяват участник

Непобедими, Безстрашни и Супергерои се изправиха в първа за седмицата номинационна битка на Арената на “Игри на волята: България”. Те търкаляха огромен куб по трасето, балансирайки един от състезателите върху него, за да съберат части от пъзел, поставени върху високи арки. Супергероите финишираха първи и постигнаха шеста поредна победа - рекорд за този сезон, с което гарантираха целостта на племето си до утрешната битка

Падане на Цецо от високото въже, по което се изкачваше, спря играта, а на терен влезе медицинският екип. Това предизвика смяна в позициите на Супергероите, но след множество обрати по трасето, те достигнаха първи до пъзела, част от който беше подреден предварително, заради спечеленото от Алекса предимство.

Безстрашните излязоха на Арената с желание да отмъстят за своите елиминирани съотборници Чакалов и Валери, а спортният им хъс ги класира на второто място, което ги остави в безопасност поне засега.

Непобедимите наваксаха изоставането си по тежкото трасе и достигнаха втори до пъзела, който се оказа причина за тяхната загуба. На отговорните финални позиции те поставиха Елица и Звезделина, които не се справиха с подреждането на загадката и гарантираха племенния съвет на съотборниците си​.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
В тези реалити

В тези реалити

13.10.2022 | 13:50

Участва само леваци и смотльовци .

Отговори
2 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?