2374
Следвайте ни

Страховито! Майка разбра, че са сменили бебето й в болницата СНИМКИ

viber icon

Една млада майка щастливо прегръща дългоочакваното си бебе. Но в дългоочакван този миг тя осъзнава, че това не е нейният син. И така започва да тече драматична плетеница от събития. 

Това е само началото на невероятната история на Мърси Казанал и Рич Кушворт, които се срещат първо в мисионерско училище в Далас и се влюбват един в друг, след което се сключват брак. 

Готови са да създадат семейство и да имат дете, а когато дошло времето, Казанал се връща в Ел Салвадор, за да роди в родината си.

Радостното събитие обаче се превръща в истинска трагедия за известно време.

Раждането на Мойсей
Раждането минава добре и щастливата майка прегръща за първи път сина си. Родителите решават да нарекат детето Мойсей.

Трагедията започва, когато бебето е върнато обратно, за да се нахрани. Казанал го взима и със сърцето си разбира, че това не е нейният син. 

Тя го е видяла за пръв път преди няколко часа – веднага след раждането. Тогава той бил блед и с розова кожа, защото не вдишал веднага.

„Лекарите се смееха на думите й и казаха, че няма да търсят друго момче“, казва огорченият баща, който заедно с родилката не можели да направят нищо по въпроса.

Върнали се в Далас с чуждото дете.

ДНК тестове
Веднага направили ДНК тест и зачакали резултатите.

В продължение на четири месеца те се грижели за момчето като свой син, но от ден на ден ставало все по-ясно, че детето не е техният наследник. 

Постоянно го наблюдавали, за да открият поне някои общи черти, опитвайки се да се убедят, че тяхната подозрителност е ненужна. Но майката не разпознавала сина си в него.

Резултатите от ДНК теста решават въпроса и когато пристигнали, те потвърдили това, което родителите вече знаели. Това дете не било тяхното.

В търсене на истината

Двойката публикува тази новина, като вярва, че трафиканти са отвлекли детето им и затова се обръщат към полицията. Идеята, че детето им живее някъде без тях и при чужди хора ги е съкрушила.

Въпреки това, болницата продължава да отрича възможността за грешка и отхвърля подозренията за смяна на децата при раждането им.

Накрая местните власти се намесват и започват разследване. Установява се, че един от лекарите, израждал жената, е виновен и го арестуват. 

Лекарят - злодей
Лекарят Алехандро Гвидос работил с банда трафиканти на хора. Бил арестуван и отведен с белезници, но това не върнало малкото бебе Моисей. С течение на времето обвиненията срещу Гвидос отпаднали.

Родителите по всякакъв начин се опитват да привлекат общественото внимание: те говорят по телевизията, молят предполагаемите извършители да върнат детето им и какво ли още не.

Междувременно, в хода на разследването са извършени ДНК тестове на децата, които са родени в същата болница в деня, в който и Мойсей се е появил на бял свят.

Бебето е намерено
Анализът показа, че едно от момчетата е родното дете на млада двойка.

Но това не е краят на историята.

Били са необходими месеци на юридически битки, преди Казанал и Кушворт да успеят да получат свидетелство за раждане за Мойсей.

Малкият мъж се прибрал у дома с истинските си родители почти девет месеца след раждането си.

„Колко е жалко, че мама и татко не са видели как бебето им расте и се развива, а са прекарали време да се борят за правото да бъдат родители“, споделя двойката през сълзи.

Сега са изключително щастливи, прегръщайки бебето си и приемайки поздрави от своите приятели, съседи и колеги, пише jenata.blitz.bg.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Мария

Мария

29.09.2021 | 07:43

Историята не е завършена!? Каква е съдбата на другото дете ?

Отговори
22 0
Геле

Геле

27.09.2021 | 21:47

Да пази Господ и да варди!

Отговори
15 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?