Следвайте ни

Страховито: Фен на Коби Брайънт предрекъл смъртта му през 2012 г.

viber icon

Смъртта на легендарният баскетболист Коби Брайънт шокира целия свят. Петкратният шампион в NBA загина в катастрофа с хеликоптер заедно с 13-годишната си дъщеря. 

 

Първоначално новината беше съобщена от TMZ, който по тяхни думи е пътувал с поне 3-а души в частния си хеликоптер, който е започнал да губи височина и впоследствие е избухнал пожар. Впоследствие хората на борда се оказаха, че са били 9. 


 

И докато тече разследване, какво точно се е случило, за да се стигне до фаталния край, се оказа, че фен на Коби е предрекъл смъртта на идола си преди цели 7 години, пишейки в Twitter.

.Noso@dotNoso
 

Kobe is going to end up dying in a helicopter crash

 
 
199K people are talking about this
Текстът е написан на 14 ноември 2017 г. и предрича, че Коби ще загине в катастрофа с хеликоптер. Тук е моментът да уточним, че за разлика от Facebook и Instagram, няма как публикацията да е подменена и фалшифицирана. 
 
.Noso@dotNoso
 

From the man that brought us Kobe. https://twitter.com/GMA/status/1221633574933233664 

Good Morning America @GMA
 

Former @Lakers general manager Jerry West on the death of Kobe Bryant: "This was a man for all seasons. He was more than an iconic basketball player. He was someone who inspired millions of fans." http://gma.abc/37uvTsa 

Embedded video
 
 

"Кой си ти и как предсказваш бъдещето", "Какво те накара да направиш това предсказания като начало", питат потребители на Twitter. "Стига, бе! Не може да е истина", е последният туит на пророка.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?