Следвайте ни

Страхотна седмица и неочакван подарък за две зодии

viber icon

Овен - Този понеделник посветете на преследването на лични цели. Идеите които ви хрумват внезапно ще са най-успешни , но ще изискват светкавична реализация. Нека всичко бъде ясно и открито. Всяко участие в тайни и интриги ще се обърнат срещу вас.

Телец- Този ден ще е наситен с дейности и събития около вас. Това, което не бива да правите е да изхвърляте вещи и да късате отношения . Сега не е време за раздяла. Напротив, денят е подходящ за заздравяването на отношения и укрепване на имиджа, особено в отношенията с чужденци.

Близнаци- Това е добър ден за преговори с чужденци и пътуване зад граница. Сега полагате основите на успешното ви развитие в тези области за това бъдете нащрек. Те ще ви гарантират известност, повишаване на интелигентността ви и уменията ви.

Рак -За да бъде успешен денят ви не се отклонявайте от правилата и така ще можете да повишите благосъстоянието си. Отложете преговорите с чужденци за друг ден, днес те няма да са успешни. Приемът на алкохол и непознати лекарства може да са вредни за вас.

Лъв -Този понеделник ограничение, което ще си поставите сами или ще бъде наложено от вън, всъщност ще даде тласък в развитието ви. Не преставайте да вярвате в правотата си и приемайте критиката хладнокръвно.

Дева - През този ден е добре да направите финансова ревизия и да разчистите сметките си с тези на които дължите пари. Невинен разговор може да постави основата на успешно сътрудничество или пътуване зад граница. Не се страхувайте да се разделите със старите неща, само така ще дадете път на новото в живота си.

Везни - Този понеделник избягвайте да правите признания или изненади и подаръци за половинката ви. Те няма да бъдат приети добре, или поне не така както сте очаквали. Пазете се от насилие и завист и не допускайте да си мислите , че не е възможно да преодолеете трудностите. С много малко усилия ще се справите с всяка ситуация.

Скорпион-Денят ще е успешен за тези от вас, на които им предстои изпит или преговори с чужденци. За успешното им протичане ще ви помогне жена, така че бъдете мили с дамите. От далновидността ви сега зависи материалното ви състояние в бъдеще.

Стрелец Този понеделник ще имате своите възможности за успех. Това, в което трябва да внимавате е вашето поведение към човек, с когото сте на различно мнение. Ако си позволите да го нагрубите на един по късен етап това може да ви коства работното място.

Козирог - Този понеделник ще малко по-меланхоличен за вкуса ви. Сега е моментът да се разделите с някои неща от живота ви. Веднага ще почувствате облекчение. 

Водолей - Този понеделник ще сте изпълнени с амбиция и чувството ви за съперничество ще е по-изострено от обикновено. Това се дължи на отдавна назряващ у вас бунт и борбата ви срещу статуквото. Умението ви да убедите другите в правотата си ще ви донесе професионално и социално издигане.

Риби- През този ден не се опитвайте да разберете причините за препятствията, които ще се изправят пред вас. Някой крие информация от вас и разпространява слухове по ваш адрес. Възможно е отлагане на планувано пътуване до чужбина.


Източник: Actualno.com

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?