Следвайте ни

Страхотия! Ето какъв кошмар крие от всички Анджелина СНИМКИ

viber icon

Актрисата беше облечена в дълга, широка и безформена рокля с тънки презрамки в черно, комбинирана с черни чехли с леко повдигнат ток. Джоли бе сложила и защитна маска Off-White, чиято цена е около 105 долара и парите от продажбата й се използват за благотворителна цел.Феновете на актрисата останаха учудени защо Анджелина все по-често се появява със свободни тоалети, които крият фигурата й. Повечето коментари в социалната мрежа са от рода на: „Защо такава обемна рокля?“, „Твърде е голяма роклята й“,„Не харесвам начина, по който изглежда Анджи напоследък“, са само част от обсъжданията на интернет потребителите, предват от graziamagazine.ru.

Те забелязват, че актрисата съвсем се е стопила напоследък. Ръцете й са прекалено тънки като клечки и вените по тях са много изпъкнали от прекомерната анорексична слабост. Приличат на крайници на граблива птица.

Феновете на звездата са притеснени за нея и  казват, че актрисата изглежда все по-зле напоследък.Нищо чудно съвсем да е спряла да се храни, подозират те.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?