Следвайте ни

Страхотен старт за две зодии, трета да не захваща работа

viber icon

Добро утро! Сигурно ставате по-рано, за да атакувате плажа или планината. Завиждаме ви благородно, но оставаме на пост да работим за вас. Сипвайте кафето и четете хороскопа!

 

ОВЕН

Днес даже нещо да не върви по план, ще запазите доброто си настроение. Не сте нервни и не се безпокоите от интригите, които се разиграват около вас. Наблюдателността ви ще ви помагне да вземете верните решения в конфликтни ситуации, а интуицията ще ви подсказва точно как.

ТЕЛЕЦ

Началото на деня е спокойно. Имате време да обмислите плановете си, да вземете решения, които скоро може да реализирате. Ако да обсъдите идеите си с близките си, ще получите ценни съвети. Вечерта очаквайте голяма суетня по посрещането на гости, но на вас ще ви бъде приятно.

БЛИЗНАЦИ

Постарайте се да сте максимално полезни до обед. Ще можете да се справите с ангажиментите си ако действате бързо. Вероятни са ползотворни преговори, а разговорите за работата и бизнес ще се окажат полезни. Привечер имате възможност да се съсредоточите върху личните си отношения. 

РАК

Старайте се да не бързате. Може да имате успех, ако само действате внимателно и не рискувате излишно. Струва си да проверявате всяка информация, която може волно или неволно да ви въведе в заблуждение. Днес ще са по-удачни решенията взети самостоятелно.

ЛЪВ

Съхранете спокойствието си. Това ще ви помогне да избегнете много неприятни моменти. Много от плановете, които сте имали за днес, ще се реализират след няколко дни. Запасете се с търпение и чакайте благоприятния момент. Може да купите вещи, които да направят дома ви по-уютен.

ДЕВА

Добре е да се съсредоточите върху почивката си. Седмицата ви е била напрегната, особено в емоционално отношение. Време прекарано в компанията на приятели, ще ви помогне да възстановите душевното си равновесие. Денят е подходящ за решаване на финансови въпроси, както и за подреждане на документи.

ВЕЗНИ

Днес ще имате успехи в професионалната сфера и ще решите работни проблеми, които ви тормозят от известно време. Ще намерите подкрепа за рисковано начинание, а запознанство ще ви вдъхнови да продължавате с експериментите си. Късметът е на ваша страна, действайте смело.

СКОРПИОН

По-добре е да не отлагате задачи. Използвайте всяка възможност за достигане на поставените цели. Неочаквани новини ще повдигнат настроението ви. Възможно е да получите по-рано ценна информация, която ще ви е полезна в работата. Разпуснете в компанията на приятели.

СТРЕЛЕЦ 

Началото на деня е напрегнато. Неочаквани визити и не планирани срещи ще ви изнервят. Ще се появят и нови задачи, които изискват незабавно решение. Старайте се да съхраните спокойствието си. Ще можете да се справите и с всичко само ако бъдете търпеливи и запазите самообладание.

КОЗИРОГ

Това време е подходящо за реализация на планове, които доскоро са ви се стрували прекалено смели или далече от реалността. Не бива да пропускате възможностите, които се отркриват пред вас. Не се бойте да направите първата стъпка – всичко ще ви се получи. Отделете време и за почивка.

ВОДОЛЕЙ 

Ден за важни срещи и преговори. Дори да ви се наложи да имате работа с абсолютно непознати хора, бързо ще намерите верния тон, за да убедите събеседниците си в своята позиция. Може да се сприятелите с някой, който отдавна ви е симпатичен. Вероятни са сполучливи сделки и покупки.

РИБИ

Може да се захванете с крупни проекти. Днес ще получите подкрепа от влиятелни хора – и така доста по-бързо ще реализирате това, което сте замислили. Ще ви помогне и умението ви бързо да взимате решения. Ще се радвате на общуването с близките си – чувствате, че те също ви поддържат.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?