46

Страхотен късмет за две зодии, предизвикателства и проблем за трета

Успешен да е денят Ви с хороскопа на "Марица"!

ОВЕН

Очаква ви неспокоен ден. Едва ли ще бъде възможно да направите всичко, което сте планирали. Вероятни са неочаквани събития или новини, които ще ви принудят да поемате нови задачи. Следобед е подходящо време за дребни покупки – така ще се разсеете, а и придобивките ще ви зарадват.

ТЕЛЕЦ

Малко вероятно е днес да постигате целите си лесно, но всичко ще се получи, ако запазите спокойствие. Сега е особено важно да не се ръководите от емоции и да не взимате прибързани решения, особено когато става въпрос за семейни въпроси или такива, които интересуват не само вас.

БЛИЗНАЦИ

По-добре не отлагайте задачи. Първата половина на деня ще бъде особено ползотворна. Ще свършите много работа, ако не се разсейвате. Ще бъде полезно да се вслушате в съветите, които ще получите от стари познати. Те ще ви помогнат бързо да се ориентирате в нова ситуация. 

РАК

Денят ще ви зарадва. Възможни са успешни съвпадения и добри новини, които ще ви развеселят. Денят е подходящ да се заемете с изпълнението на замисленото преди време. Обърнете внимание на финансовото състояние. Нежелателно е да се дават пари назаем и да харчите излишно.

ЛЪВ

Денят ще бъде доста напрегнат, но няма съмнение, че ще се справите с всички трудности. Наблюдателността ще ви помогне да видите възможности, които малко хора са забелязали преди. Ще успеете да намерите неочакван изход от трудна ситуация. Вашата изобретателност ще изненада другите. 

ДЕВА

Началото на деня е най-доброто време за общуване. Ще ви бъде лесно да се комуникирате с другите, ще разберете какво тревожи стари познати и какво очакват новите от вас. Вероятни са успешни съвпадения, както и неочаквани събития, които ще ви подтикнат към интересни мисли.

ВЕЗНИ

Денят няма да мине без притеснения. Емоционално ще бъдете нестабилни и ще приемате нещата твърде лично. Отношенията с другите ще станат по-напрегнати поради взаимни претенции, а оплакванията може да доведат до неприятни моменти. Въпреки това няма да има неразрешими проблеми. 

СКОРПИОН

Началото на деня може ще се окаже трудно. Малко вероятно е в този момент да избегнете суетата, тревогите и вълненията. Нищо няма да върви по план и няма да можете веднага да се ориентирате в ситуацията. С течение на времето нещата ще се успокоят и влиянието на положителните тенденции ще се засили. 

СТРЕЛЕЦ

По-добре е да не планирате нищо важно за този ден. Отпуснете се, днес не е ден за сериозна работа. Ще бъде полезно да промените ситуацията като отложите част от ангажиментите си и да избягате от рутината. Настроението ви значително ще се подобри, ако се срещнете с приятели. 

КОЗИРОГ

Доверете се на интуицията си. Днес тя ще ви помогне да постигнете целите си и да успеете в много неща. В този ден е добре да се подготвите за онези мащабни и сложни неща, които планирате да направите в близко бъдеще. Събирайте информация, изучавайте документи, общувайте с хора, които могат да ви помогнат. 

ВОДОЛЕЙ

Денят може да се определи по-скоро като социален. Страхотен е за среща с нови познати. Вероятни са интересни оферти, които е възможно да приемете веднага. Вероятни са парични постъпления, включително от нови източници, както и ценни подаръци. Вечерта обещава романтични изненади.

РИБИ

Денят ще бъде емоционален и наситен със събития. Възможно е към планираните да се добавят изцяло нови дела. Ще се заемете с тях с ентусиазъм без да губите време. Със сигурност способността да бъдете креативни при решаването на всякакви проблеми ще ви бъде от полза. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?