46

Страхотен ден за две зодии, Рибите да се пазят от голяма беля

Успешен ден с хороскопа на "Марица"!

Овен

Днес ще ви се наложи да работите с някой, който не ви е особено приятен. Ако не одобрявате някоя от идеите му, не бъдете груби и не предизвиквайте излишни спорове. След време ще намерите разбирателство и хармония. По-добре е днес да сте слушател, отколкото говорещ. 

Телец

Денят ви ще е напрегнат. Много от задачите си ще изпълните, затова ще се чувствате доволни, но и изморени. Ще се зарадвате, когато някой поеме част от вашите отговорности. Близките ви ще ви заредят с енергия и ще ви вдъхновят с нови идеи и планове. 

Близнаци

Неразбории сутринта ще помрачат настроението ви днес. С малко помощ ще приключите с голяма част от ангажиментите си и ще проявите креативности при вземането на решения. Не се претоварвайте и се опитайте да се разсеете от спохождащите ви негативни мисли. 

Рак

Денят няма да е лек. Много задачи ще чакат своето решение и това ще ви направи по-напрегнати и емоционални. Обръщайте внимание на древните неща. Днес те ще се окажат особено полезни. Избягвайте конфликти. Убедете се, че сте приключили с всичко, преди да се отдадете на забавления.

Лъв

Днес няма да сте в добро настроение и това ще помогне да се концентрирате върху задачите си. Препоръчително е да работите самостоятелно. Нови идеи може да се окажат причина за конфликт. Не е нужно да взимате решение веднага. Обмислете ги по-спокойно и задълбочено.

Дева

Не се залавяйте със сложни задачи днес, защото ще сте доста разсеяни и неуверени. Заложете на рутинни дейности и не отказвайте предлагана помощ. Не се опитвайте за приключите с всичко. Със сигурност има неща, които търпят отлагане. Новина ще обърка плановете ви за вечерта.

Везни

Днес сте енергични и готови за сблъсък с препятствия. Доброто ви настроение няма да ви изостави дори за миг. Някой ще има нужда от помощта ви – бързо ще решите проблема и ще се почувствате още по-уверени. Не се преуморявайте. Оставете време и за почивка.

Скорпион

Денят ви ще е емоционално натоварен. Ще се наложи да разрешите спор между ваши близки и това ще ви разстрои. Неочаквана среща ще подобри настроението ви. В началото може ситуацията да е неловка и неудобна, но след време ще се отпуснете и ще се чувствате много по-добре.

Стрелец

Днес ще сте в прекрасно настроение. Ще имате енергия да се справите и с най-трудните задачи. Някой ще прояви грубост и това за кратко ще ви разстрои. Не бъдете дребнави и не се занимавайте с него. Не позволявайте на това спречкване да помрачи мислите ви. 

Козирог

Емоционален ден, през който настроението ви ще се променя често, което може да доведе до по-продължителни спорове.  Някой ще ви помоли за помощ. Добре е преди да се отзовете да се убедите, че сте приключили с вашите отговорности. Денят е подходящ за по-задълбочена равносметка.

Водолей

Денят ви ще е натоварен, но доста продуктивен. Ще успеете да се справите с проблеми, които сте отлагали дълго време. Ще получите интересна информация, но не я споделяйте, преди да се уверите в достоверността й. Може някой да се опитва да ви злепостави.

Риби

Възможно е днес да възникне конфликт с някой, който се опитва да ви наложи мнението си. Предстои ви сериозен и продължителен спор и само след намесата на трети човек, ще се стигне до компромисно решение. Ще имате нужда от уединение, за да обмислите бъдещите си действия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

03.01.2023 | 06:14

БЪДЕТЕ ХОРА ОБИЧАМ ВИ

Отговори
0 1
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

03.01.2023 | 06:13

ПОЗИТИВЕН УСПЕШЕН ДЕН НА ВСИЧКИ

Отговори
1 1

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?