Следвайте ни

Страх в NOVA! Падна най-смразяващата тайна на Гала

viber icon

Водещата на "На кафе" Гала разкри за катастрофа, която направили преди доста години с бившия й мъж. Двамата пътували през Кресненското дефиле, където станал инцидентът.

Тогава с Константин Будев още били гаджета и пътували с приятелска двойка. Тъкмо се връщали от Смилян, откъдето си купили смилянски боб, когато шофьорът изгубил контрол над джипа и той се затъркалял в тъмнината пропаст директно към Струма.

Пропадайки в нищото Гала се изплашила виджайки как фаровете на джипа са опънали светлинните си лъчове към небето и изтръпнала от ужас. По-късно видяла, че джипът се държи на едно тънко дръвче, колкото човешка ръка, но явно с жилав ствол и именно то възпряло мощната машина да се цамбурне в реката.

За щастие обаче всички се отървали само с уплах, нямало пострадали. Когато дошла полицейската кола ги транспортирали катастрофиралата компания до Сандански и любезно им предложили да отидат на дискотека. От всичко, настоящата водеща съжалявала за смилянския си боб, който затрила в злощастния инцидент.

hhotnews.bg

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?