Следвайте ни

Страх от Баневи! Златка Димитрова трепери за детето си

viber icon

"Притеснявам се за себе си и за детето си", призна Златка Димитрова, след като оповести, че Евгения и Николай Баневи отново завземат къмпинг Каваци.


Плеймейтката алармира, че по плажа се разхождат здрави мъже в черни униформи, които всяват смут и напрежение сред плажуващите. Според запознати те са представители на охранителната фирма, наета от олигарсите, с които Златка и семейството й имат вражда от години заради имот в района, който те се опитват да вземат.

"Водим дела с тях от 20 години. Те оспорват наш нотариален акт, който ни е признат от Апелативен съд. В тази връзка е нормално да се притеснявам за себе си и за детето си, след като Баневи отново се завръщат на Каваци", обясни Димитрова, пише Галерия. 


Скандалите около къмпинга започнаха, след като миналата седмица Районният съд в Бургас възстанови на милионерите правото за стопанисване на къмпинга. Съдия-изпълнител опита да въведе във владение скандалните бизнесмени, въпреки, че Каваците имат наемател - физическо лице. Решението на съда създаде огромно напрежение сред хората там, тъй като се появиха слухове, че туристи и наематели ще бъдат принудени двойно да платят сумите за наем. 


Моделката разкри още, че в последните години, в които къмпингът не е стопанисван от Баневи, районът е бил много по-приятен и напълно променен. "Хората, които сега се грижат за него, се справят изключително добре. Подновиха бунгалата - вътре всичко е с ново оборудване. Най-накрая беше подменена канализацията, купиха нова помпа. Мои познати споделиха, че преди не са имали топла вода, влизали са мишки в бунгалата. Всичко това днес е в миналото", разказва Златка. 
 


 
 
 
   
 

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?