71

Страда ли Стораро? Теди Александрова получи предложение за брак от приятел на Емрах

Фолк певицата Теди Александрова получи изненадващо предложение за брак от свой колега и не става въпрос за бившата й половинка Емрах Стораро. Изпълнителката на "Чалга пеперудки" отдавна е загърбила тази тръпка, а сега на колене й падне един от най-добрите приятели на синът на Тони Стораро. 

Младият изпълнител се осмели да падне на колене пред колежката си с пръстен в ръка и да я помоли да се омъжи за него. Реакцията на Александрова не е за пропускане, още повече, че се отнася до един от верните приятели на бившия й, с когото се разделиха по скандален начин. 

В последните дни на отминалата си 2022г. Теди Александрова имаше съвместно участие с младия си колега Антонио. В разгара на вечерта той падна на колене с предложение за брак и успя да изненада русата фолк фурия. 


Вместо краткото "Да" или "Не", певицата започна с уговорки за сватбата. "Ще имаме ли циганска сватба", "Нали няма да имаме господари на живота си", "Нали ще си живеем както само ние умеем", а видимо Антонио нямаше търпение да чуе само краткия отговор. 

Разбира се, всичко това е на шега, Теди и Антонио са само приятели, но той е решил да направи нещо, с което да приповдигне духа на забавляващите се. Надяваме се Теди да не задава толкова много въпроси, когато правилният човек падне на колене и поиска да му стане жена. В противен случай би отказала и най-влюбения мъж, след като умее толкова умело да разваля романтичния момент. 

Интересното в случая е, че Антонио беше един от най-верните приятели на Емрах Стораро. Теди и Емрах изживяха изпепеляваща любов, но семейството на певеца направи всичко възможно да ги раздели, а двамата направиха публично достояние цялата си връзка и изговориха много неща за себе си, за които към днешна дата вероятно съжаляват, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?