Следвайте ни

Стопиха му лагерите: Антон Хекимян се промени до неузнаваемост

viber icon

Новите промени в кариерата на Антон Хекимян, макар да са свързани с издигане по кариерната стълбица, явно много го напрягат, защото журналистът се е стопил видимо.

В последния му ефир, преди да се раздели със сутрешния блок, зрителите видяха, че той е отслабнал драстично в двата месеца, в които стана ясно, че сяда в стола на Венелин Петков.

Хекимян се е разделил с над 10 кг и отново изглежда като гимназист. Вече носел и два номера по-малки костюми. Отслабването обаче не се дължало на нов хранителен режим или диета, а на стрес.

Покрай повишението Антон едновременно се радвал и притеснявал от хилядите отговорности, с които отсега нататък ще бъде натоварен. Приятелите му тъкмо си мислели, че ставайки шеф, Тони няма да бърза да се буди в 5 сутринта за ефир, самият той призна, че му се налага да става дори по-рано - в 4 часа.

Графикът му станал свръхнатоварен и почти не се задържал в дома си. Най-тежко му било, че вече нямало да бъде ежедневно на екран, а живите ефири щели да му липсват. Въпреки това именно той ще е водещ на предстоящите изборни дебати, тъй като от медията все още не смеят да се доверят на заместника му Златомир Йочев, който е отскоро в екипа.

Макар и да е журналист с опит, не бил толкова обигран като Хекимян. Роднините наа арменеца се радвали на повишението, но майка му и баща му се тревожели, че покрай много ангажименти и нови отговорности съвсем няма да му остава време за личен живот и мечтата им за снаха ставала все по-невъзможна. 

Родителите на Хекимян от години мечтаят за снаха и внуче и вече се притеснявали, че е почти на 40, а още е ерген, пише Ретро.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?