49

Стигнаха до леглото! Новата любов на Слави Трифонов тотално го омагьоса СНИМКИ

В личния живот на Слави Трифонов май отново изгря слънце, защото в живота му има нова жена.

Едва ли е изненада, че тя се занимава с психология, подобно на предишната му изгора. Очевидно Дългия има афинитет към психоложки.

Става въпрос за 29-годишната Лилия Стефанова, която Дългия покани още преди няколко месеца да води рубрика в неговото вечерно шоу по 7/8 ТВ. Тя вече може да се похвали и със собствено предаване, заради което шоуменът прецака бившата си голяма любов – Магдалена.

Красивата Лилия напълно е омаяла Трифонов и според слуховете, от няколко месеца той има повече от професионални отношения с нея. Двамата често вечеряли заедно в дискретен и скъп ресторант в столичния квартал "Изток", а според запознати – блондинката посещавала и жилището на Трифонов в комплекса "Делта хил" край Перник и оставала да пренощува там, пише "Уикенд".

Явно Трифонов е видял потенциал в лицето на блондинката, защото досега финансираше единствено програми, излъчвани в делничните вечери, а през останалото време в телевизията му вървят повторения.

Рубриката на Лилия Стефанова засега се радва на свободно екранно време и доста специално внимание от страна на шефа. Всеки уикенд блондинката е в компанията на Боби Стар Репортерс.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Че тоя

Че тоя

01.12.2023 | 13:57

Кой ще го хареса или парите играят роля във връзката и имотите който има. Вече трябваше да е дядо не сега тепърва да дундурка бебе ако има.

Отговори
6 2
Анти чалгар

Анти чалгар

01.12.2023 | 12:20

Айде ,че вече ще изпусне влака , други на негова възраст са дядовци.

Отговори
9 0
7/8 и ще си легнала...

7/8 и ще си легнала...

01.12.2023 | 11:25

Нека се вземат младите, щом се харесват! Таз година булка, догодина люлка!

Отговори
14 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?