49

Стигна до просешка тояга: Любовник на Камелия фалира, ожени се за богата французойка

Бизнесмен от Берковица, сближил се с Камелия в зората на кариерата й, се разорил, за да й угажда. Въпреки че историята се развива през 90-те, 57-годишният днес Петър Цветков-Перо пръснал над 100 000 марки, за да подпомага финансово своята приятелка, разкриват техни общи познати от прощъпалника на чалгата у нас.

Някогашният милионер във валута стигнал до просешка тояга в периода на близкото си общуване с певицата. Преди да стане баровец, Перо си вади хляба като келнер в Ловния дом в Берковица. Веднага след падането на Желязната завеса успява да стигне през Чехия до Германия. И след няколко години се връща с дебели пачки в родния край. Завърта няколко бизнеса в Берковица, Монтана и региона, като най-големи печалби му носи търговията с употребявани коли. По това време бъдещата звезда на попфолка се окичва с короната "Мис Монтана". Освен това е и атракцията в програмата на най-големия местен ресторант. Перо я вижда в заведението и от първия път разбира, че това е "момичето на неговите мечти". Двамата го удрят на пълен купон. Перо глези гласовитото миньонче от Чипровци с кулинарни пиршества, купува й бижута и маркови тоалети, прави й скъпи подаръци, пише "България Днес".

В един момент обаче се наложило автотърговецът да се бръкне и за кариерата на своята приятелка, а тук сумите били шестцифрени. За медийното лансиране на певицата, за клиповете и изявите й тузарят пръснал около 100 000 марки. Огромните харчове направо оглозгали авоарите му. По тази причина залязло и приятелството му с фолкфурията, твърдят хора от някогашното им обкръжение. Перо толкова осиромашал, че в един момент му се наложило да проси стотинки край кофите за смет в столичния кв. "Красно село", спомнят си негови стари познайници.

Не след дълго се оказало, че разореният бизнесмен е роден под щастлива звезда. Той не само се оттласква от дъното, но директно минава в друга социална "орбита". В дома на свои приятели в София Цветков се запознава с приказно богата французойка. Само след месец двамата се венчават, въпреки че младоженецът е по-млад с 30 години от булката. Днес Перо живеел като принц край Париж в замъка на половинката си, не крият завистта си негови земляци.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

ДИНОЗАВЪР КАРАБАДЖАКОВ

18.11.2023 | 03:32

....ВИЦ-ПЕВИЦАТА ВСЯКА ВЕЧЕР МУ ПЕЕЛА НА УХО В МЕХАНАТА-КУ КУ РУ ПАЛОМА,НО ЕДНА ВЕЧЕР КАТО РАЗБРАЛА,ЧЕ Е ОГОЛЯЛ МУ КАЗАЛА-СЕГА-КУРУ РУКУ ПА У ДОМА....МУ-ХА,ХА,ХА....

Отговори
1 0
Kokala

Kokala

17.11.2023 | 22:52

Пълни глупости...лъжи..лъжи в момента са двамата заедно дават ги при Цитиридис .....вече за мен сте жълта преса

Отговори
1 1
ertr

ertr

16.11.2023 | 11:41

Луд ceкс цяла нощ, ярки и силни оpгазми, море от спеpма и удоволствие. Това наистина е прекрасно нещо, което ще издигне сeкca ви на следващото ниво и пpочетох за него тук!-----> mub.me/medik

Отговори
3 4
И със сигурност

И със сигурност

16.11.2023 | 11:24

Плаща с много чук..ане и лиза.не този неизвестен до сега човек.

Отговори
12 1
Г@з глава затрива

Г@з глава затрива

16.11.2023 | 11:47

От агнешко, минал на бабешко...

Отговори
22 1

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?