3906

Стигна до крайност: Какво поиска Ирен Кривошиева от президента Радев в памет на Ламбо

Стигна до крайност: Какво поиска Ирен Кривошиева от президента Радев в памет на Ламбо 

 


Ирен Кривошиева потърси съдействие на най-високо равнище за паметника на Стефан Данаилов – бащата на детето й. Актрисата разчита президентът и вицето му да помогнат монументът да бъде монтиран пред Народния театър.

 

 

Със сина ми Владимир искаме и настояваме това да е мястото. Няма как да се съгласим да е в градинката до хотел „Хемус”. Румен Радев и Илияна Йотова ме увериха, че ще направят каквото могат по въпроса”, разкри звездата от „Хотел Централ” и „В името на народа”.

След което допълни, че наследникът й от Ламбо ще пристигне от Америка на 12 декември. Владо ще остане в България десетина дни, а на Бъдни вечер ще е на работа в Щатите, пише „Уикенд”.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Народния Театър

Народния Театър

04.12.2023 | 14:30

Ей, нахална и нагла женица! Появиха се с Владко в едно просташко тиви-предаване преди няколко години и съкратиха жизниния път на Стефан Данаилов с просташкото си поведение. Достатъчно наследство им остави човека. Защо, не му направиха паметник? Профукаха му парата, сега просят...

Отговори
6 0
ЧУДЕСНО !

ЧУДЕСНО !

04.12.2023 | 10:57

ЩЕ Е МНОГО ХУБАВО!!!

Отговори
9 3
ЧУДЕСНО !

ЧУДЕСНО !

04.12.2023 | 10:56

КАКВО ЛОШО Е ПОИСКАЛА КРИВОШИЕВА ?!?!....ВСИЧКИ ОБИЧАМЕ ДАНАИЛОВ ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД!!!! ВЕЧНА МУ ПАМЕТ! ТООВА Е НАЙ- МАЛКОТО КОЕТО МОЖЕ ДА ПОИСКАТ В НЕГОВА ПАМЕТ!!!!!

Отговори
10 5

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?