2374

Стефан на Гала с жесток удар по бившата си

Стефан Николов, мъжът до Гала, нанесе жесток удар на бившата си жена Росица навръх най-хубавите християнски празници. 

 

Изглежда, че ударите под кръста от страна на Стефан към бившата му половинка нямат край. Но този път постъпката му е смазала Росица, която не може място да си намери. 

Стефан се похвали, че на Коледа празнува с 17-годишната си дъщеря, като е зарязала майка си сама на този хубав празник, който всеки човек би трябвало да прекара със семейството си. Е, дъщерята Никол е предпочела да празнува с баща си и неговото ново семейство. 

17-годишното момиче на всичкото отгоре било в отлични взаимоотношения с мащехата си Гала и не вярвало на приказките на майка си за нея. Никол по-скоро вярвала на баща си, че тв водещата не е разбила никакво семейство.

Гала и Стефан твърдят, че техните отношения са започнали сред като се разделили с предишните си половинки. Запознати издават, че това въобще не е така и любовните им отношения започват доста по-рано, докато все още са обвързани. 

Каквото и да се е случилото в миналото, факт е, че Гала и Стефан са сред малкото популярни личности, които успяха да закрепят връзката си и видимо се обичат, което в днешно време е рядкост, пише Show.blitz.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Тези

Тези

01.01.2023 | 09:47

Най добре да си ходят в Плевен и там да се показват в някоя кабеларка ,че и писна от тяхните глупости. И добре ,че е тая иначе кой щеше да знае за този .

Отговори
1 0
Само

Само

31.12.2022 | 22:26

Как звучи Стефан на Гала а не обратното . Добре че е тая ,че тоя кой ще го знае никой.

Отговори
4 1
Грешка на растежа

Грешка на растежа

31.12.2022 | 22:09

Рано или късно, дъщерята ще проумее, че никой не може да замени майката! Да, за момента майката е наранена, но след време, дъщерята ще поиска прошка...

Отговори
4 0
Дядо Мраз

Дядо Мраз

31.12.2022 | 22:09

Тя класната е по интересна от тая , като се занимават с каквото не им е работа става голяма скука.

Отговори
3 0
Айде

Айде

31.12.2022 | 21:45

Пак за този какво ни интересува на тоя живота и какво прави. Тия е никой. То само Гала е известна с нейното тъпо предаване и тоя край нея.

Отговори
4 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?