1939

Стефан Илчев сложи хикс на Лили Иванова и се прехвърли върху...

След като години наред трупаше дивиденти с имитации на Лили Иванова, в края на 2022-ра Стефан Илчев се прехвърли върху творчеството на Васил Найденов. Талантливият гей от Бургас записа тези дни свой вариант на един от най-големите хитове на Кеца – „Болката отляво”, а засне и клип на песента. Черно-бялата екранизация вече е налична в канала му в ютуб.

Илчев пее добре в римейка, но не е на нивото на певец №1 на България. А най-възмутителното е, че е посегнал на песен, превърната в евъргрийн от друг изпълнител.

„Вместо да си изгради свой собствен репертоар, Стефан търси лесното и протяга лапите си към шлагерите на колеги. Да, за „Болката отляво” си е платил чинно няколко бона за авторските права на композитора Стефан Димитров и поетесата Маргарита Петкова, но как ще погледне в очите Васил Найденов? Жалко е да се опитваш да правиш кариера на гърба на друг”, каза пред „Уикенд” човек от музикантските среди.

Наскоро Стефан се оплака в тв интервю, че у нас не го оценявали. Ами как да го оценят, като не е изпял и една своя песен, а все „пощипва” от творчеството на големите ни звезди?!

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Пепина

Пепина

20.12.2022 | 13:00

Едно НИЩО казало нещо, а пък то се оказало НИЩО!

Отговори
8 0
Стамен

Стамен

20.12.2022 | 09:59

Толкова грозна статия от много долен,злобен и завистлив драскач!Само какво отношение и обръщение към певеца-талантливия гей!Спал ли е с него?

Отговори
30 2
Таня

Таня

20.12.2022 | 07:58

Хайде, аз ще ви напиша песен, пък вие я изпейте. Ама нямате глас. Злобата, завистта и простотията почивен ден нямат.

Отговори
29 4
Бг злоба

Бг злоба

19.12.2022 | 16:40

Как може такава злоба за толкова талантлив млад певец? Има страхотен талант и наистина не е оценен тук. Ами Филип Киркоров какво пее, моля...да не би да има собствени песни??? Обаче в Русия е Най-големият, Кралят на поп музиката! Ако беше в Бг щеше да има същата съдба. Няма по-голяма злоба от българската, затова вървим ...надолу или както казва Георги Христов " назадваме".

Отговори
41 6
Иска

Иска

19.12.2022 | 10:09

Да става звезда на чужд гръб .

Отговори
11 24

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?