3906

Става мама, вместо баба: Росица Пейчева срази феновете с тази вест СНИМКА

Една от най-известните и обичани народни певици скандализира всички 

Тя обяви новината, че чака бебе. Тя има две пълнолетни деца, но след като преди няколко години се венча за втори път за друг мъж, е решена да се види отново майка.

Първият ѝ съпруг се обеси преди доста години, но по това време известната изпълнителка вече е разделена с него. По-късно среща нов любим и се съгласява да му роди дете, макар да ѝ е време да става баба, а не мама.

Талантливата певица Росица Пейчева е в напреднала бременност и имала известни колебания дали да поеме този риск, най-вече заради хорските приказки. "Та аз имам две деца за женене, не ми е време за деца", колебаела се тя пред познати. Но все пак любовта ѝ, любимият Николай, я тласка към това решение.

 
"Най-голямата ми подкрепа в самото начало, която получих, беше от моя приятел, гримьор и кум Бони! Изключително мъдър, от много години осъзнал същността, истинските неща, без излишните суета и помпозност! Само човешкото, което кара душата да лети! Кой е казал, че е лесно..? Не, не е, никак даже! Но най-всемогъщият, Господ Бог, когато отнеме или даде нещо, в повечето случаи неочаквано, със смирение приемете и благодарете!

Бъдете убедени, вярвайте, за по-добро е! Дълъг и трънлив е пътят, по който вървя сега, но да дариш живот отново, да дадеш глътка въздух на рожба, идвайки със своя късмет на този свят, простичко е велико",

написа Роси в своя профил в социалните мрежи, предава "Блиц".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
5 коментара
Поредната шантава

Поредната шантава

23.02.2024 | 20:52

Работа една певачка на фолклор щяла да ражда голям миризлив праз . Това е за сектор селски клюки от мегдана така трябва да се нарича това за тези фолклорните певачки.

Отговори
1 2
Няма

Няма

23.02.2024 | 08:54

да е добре за детето, ако изобщо го роди.

Отговори
1 3
Уточнение

Уточнение

22.02.2024 | 21:05

От известно време тая само се фукляви с голяма любов и още и още...и колко е добра и щастлива! Да видим!!!

Отговори
4 5
Така ли?

Така ли?

22.02.2024 | 21:04

Тая мома сигурно е много щастлива! Но как постига щастие: Развежда се щото е шавлива и мъжа й се беси?????!!! Втората й велика любоФ,среща като го развежда със съпругата му Мария/адвокат/и зарязва момченце!!??? Някой да е чул нещо за това дете!?. Не си стока Пейчева-Петрова??? Не си стока! Много хубаво не е за хубаво! Всеки си получава заслуженото! Монетата има две страни! Но да е милостив бог да се роди здраво детенце!

Отговори
3 5
ertre

ertre

22.02.2024 | 18:57

Искaте луд сeкc за 3 чaса, силнa еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишeн теcтoстеpон! Тaзи подoбpeна фоpмyла на Bиaгpа вече е бeзопаcна на всяка възpаст! Не пpопускайте шанса да направите ceкcа си незабpавим!!!---- https://da.gd/menx

Отговори
0 4

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?