Следвайте ни

Стари рани в поп фолка: Мария сравни бившите си с новия любовник

viber icon

Поп фолк певицата Мария, която наскоро се похвали с нов любовник, повдигна завесата за връзката си. Миньончето разкри, че левентът се казва Мирослав и си пожелава да носи фамилията му. "Всеки ден си пожелавам това да бъде мъжът до края на моя живот.“ Това признание направи Отварачката за любимия си, когото според злите езици е успяла да разведе преди броени месеци.

„Няма от какво да се крием! Намерих мъжа на своя живот и той се казва Мирослав! И живеем заедно", казва певицата. Мария разкрива, че вече се чувства достатъчно спокойно и връзката е напълно осъзната. На хейтърите пожелава да изпитат любов като нейната. 

"Обичам по начин, по който не съм успявала досега. Пожелавам си наистина само да сме здрави и съм сигурна, че малко по малко нещата ми ще се подредят, така както при всички нормални хора. Може би за всички е загадка и се вълнуват, защото досега не съм качвал снимки с мои партньори и не съм стигала до толкова сериозни действия. Много съм горда с Мирослав. Когато човек е щастлив, не трябва да се притеснява да сподели, да показва любовта си", разкрива още певицата "България днес".

„Честно казано не знам дали се виждам като булка, но сигурно ще носят фамилията на Мирослав. За мен каквито и постижения да има една жена в работен план, тя трябва да знае къде е нейното място и къде е мястото на мъжа й. Жената трябва да се отдаде на 100% и да принадлежи на някого. Най-малкото, което мога да направя е да нося фамилията на Мирослав“. Докато говори за любовта си, изпълнителката звучи изключително окрилена. Разказва, че е живяла с много лишения в личен план и стига до заключението, че е крайно време да си позволи да изживее щастието си. Макар да не споделя от колко време са заедно и как точно сте се запознали с Мирослав, Мария казва, че за първи път е изключително доволна и спокойна в отношенията си

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

!!!!!!!!°

!!!!!!!!°

08.07.2021 | 11:20

То е било дъъъълго сравняване!?

Отговори
5 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?