3906

Старата песен на нов глас: Алекс и Дани се събраха отново?

Александра и Даниел Петканови може и за пред хората да са разведени, но редовно летят заедно до далечни дестинации

Hotnews.bg припомня, че мината година двамата изкараха почти месец в Тайланд в компанията на своя син. Макар и да не афишираха близостта си в "Инстаграм", двамата охотно позираха за снимки на едни и същи места с момченцето си. Сега те са без него чак в Америка на корпоротивно събитие за представяне на нов телефон.

Красивата Александра предизвиква истинска сензация в Калифорния, като мнозина пожелаха да се снимат с елегантната дама.
 
Фотограф на бившата си бе Даниел, показаха сторита в социалната мрежа, които обаче мистериозно изчезнаха. В профилите на двамата обаче присъстват задължителните за поканените инфлуенсъри кадри от събитието, на които ясно може да се види, че двамата са един до друг.

Миналата година те не коментираха събирането си в Азия, сигурно сега пък ще се оправдаят, че са заедно в Америка заради работни ангажименти. Близостта им обаче е извън всякакво съмнение, защото през лятото на 2023 година двамата бяха заедно и на почивка по българското Черноморие. За истински разведени бивши съпрузи с нов живот подобни събирания идват в повече, но дали те са само приятели с екстри или са във връзка предстои да разберем.
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
rtyrty

rtyrty

19.01.2024 | 12:03

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички-- https://da.gd/mbiox

Отговори
0 2
Тези

Тези

19.01.2024 | 11:54

Кой бяха ??!!

Отговори
4 0

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?