49

Старата любов ръжда не хваща: Наталия Симеонова и Денис Ризов се събраха, вижте причината!

Денис Ризов, който от години живее зад Океана, винаги е бил представян като богат българин, защото успоредно с музиката той е развивал и успешен частен бизнес.

Бившият басист на "Ахат" и бизнесмен обаче наскоро направи причудливо признание - и то публично - в ефира на bTV. 

Голямата любов на Наталия Симеонова сподели, че никога не е бил милионер, както се говори. Той не само, че не е имал милион в банка, а не е имал дори и 100 000!

На въпрос на водещата Петя Дикова кога е направил първия си милион, Ризов отвърна така: "Какво е милион? Може би един милион в банката... това ли си представят? Никога не съм имал един милион в банката, нямам даже 100 хиляди. Въобще за мен пари в банката... те в банката не работят. Парите трябва да са в някакъв оборот, примерно да купиш нещо с тях, да го продадеш по-скъпо – пари-стока-пари, тези основни правила на бизнеса.

Първият си милион нямам никаква представа кога съм го направил и дали съм го направил. Имал съм периоди, когато съм разполагал с повече средства – и оборотни, и фирмени. Като се занимаваш с бизнес по-наедро, след няколко години парите стават за теб уред – да си вършиш работата, а не нещо да си купиш", обясни философията си бизнесменът.

Двамата с Наталия Симеонова живееха разделени, но преди около година и половина се събраха във Флорида. "Наталия е добре, прекара повече от година в Америка, документи вади – зелена карта. Получи я, сега се прибрахме заедно в България... наскоро... и така... Доволна е, че отново си е тука, тя обича. Аз предпочитам там, тя предпочита тук", обясни бившият музикант.

Денис Ризов се прибра наскоро в България заедно с Наталия Симеонова, а причината е дипломирането на дъщеря им Виктория, която завърши "Психология" в Софийския университет.

Зад Океана в момента Ризов си вади хляба с дистрибуция на козметични продукти. Търговията си развивал основно в България, но имал офиси и в други държави по света, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Надя Драганчева,Тутракан

Надя Драганчева,Тутракан

30.11.2022 | 08:15

Надя Драганчева се казвам и живея в гр.Тутракан на ул.Панайот Хитов 5.На 71 години съм,красива,умна,богата,известна съм много Търся си млад мъж до 55 годишен.Да е съдия,военен,или прокурор.

Отговори
0 0
Той

Той

29.11.2022 | 09:11

прилича на Стара бабичка, а тя си е дебела лелка.

Отговори
1 0
jjj

jjj

28.11.2022 | 15:57

Тия, двамата са като Софито и Гринго!! - Смях и резил!

Отговори
1 0

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?