2374

Старата любов ръжда не хваща: Натали Трифонова на море с бивше гадже СНИМКИ

Натали Трифонова се събра с бившия си любим – Доан Хасан. Двамата се озоваха по едно и също време във Варна.

Въпреки че в профилите им в социалните мрежи липсват общи снимки от почивката им, едновременната им поява в морската столица предизвика основателно подозрение, че хубавата синоптичка се е върнала в обятията на старата си любов.

 Натали била отседнала в луксозен хотел в курорта "Свети Константин и Елена" и не спряла да публикува в социалните мрежи свои фотоси от актуални бийч барове и нощни заведения, на които е изцяло в женска компания.


От своя страна Доан също споделя снимки от морето, като не пропусна да се тагне приятел с кадър от крайбрежен бар. Знак, че Натали и Доан са в добри отношения е и фактът, че двамата продължават да се следват в Инстаграм.

Според медията Доан няма нова жена до себе си и е напълно възможно бившата двойка да е решила да си дадат нов шанс на връзката без да афишират близостта си официално.

Да не забравяме обаче, че двамата се познават от ученици, имат общи приятели, които ги свързват, което безспорно е и повод за чести и неизбежни срещи.

През годините Натали и Доан са се разделяли и събирали няколко пъти, но винаги успявали да се съберат отново. Първи той си паднал по красавицата още в училище и си мечтаел, че тя ще бъде неговото момиче завинаги. А, както вървят нещата, май наистина ще се окаже така. 


Така че дали наистина телевизионната звезда и младежа са се събрали за пореден път, предстои да разберем.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
7 коментара
Сиссстър

Сиссстър

19.08.2022 | 15:10

Дядовци и ман гали това са и клиентите на тая. Толкова по темата

Отговори
3 0
сър

сър

20.08.2022 | 14:03

к.у.р.в.и сър

Отговори
0 0
Как

Как

19.08.2022 | 08:19

се спи с циганин? А като и видя обратната захапка откача. Това е стоматологичен недоразумение, а тя не спира да се хили. Да отиде на зъболекар.

Отговори
2 0
Аван

Аван

19.08.2022 | 10:14

Най-лошото е че навсякъде се хвали, че майка ѝ е зъболекар и тя и правила зъбите. Отврат. Каквато майката “зъболекарка”, такава и дъщерята “синоптичка” на повикване

Отговори
2 0
Малиии

Малиии

19.08.2022 | 00:15

И ко правим, ся?! Дедото политик я поупотребява, купи и джип и я прати при бившия?! И тоя балъК я прибра?! Ххаха с подвита опашка.

Отговори
3 0
Уфффохххх

Уфффохххх

18.08.2022 | 22:39

Тази презден я показвате какво що прави

Отговори
3 0
И сега

И сега

18.08.2022 | 21:18

Като се развълнувах…трепетно..не мога да мигна..от тая “фрапираща”новина..пърхам…

Отговори
4 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?