4232

Старата любов ръжда на хваща! Анита проплака: Много обичах Рачков!

"В него открих толкова много неща, толкова много любов", споделя красивата Анита

Близо 3 часа Димитър Рачков и Анита Димитрова, отскоро Стемпер, обсъждали раздялата си. Причината, довела ги до нея, след почти 4 години връзка, не била изневяра, нито някакъв конфликт. Всъщност, двамата никога не са се карали и не са си повишавали тон. До разлъка стигнали заради сериозни разминаване във вижданията си за бъдещето. Това сподели блондинката наскоро, като подчерта, че с комика сложили край на отношенията си без драма и негативни емоции, даже напротив.

„Наистина много обичах Рачков. В него открих толкова много неща, толкова много любов, срещнах също разбиране, на толкова много неща се научих”, споделя блондинката. Актьорът, който води с Герасим Георгиев-Геро шоуто „Като две капки вода” по Нова тв, допринесъл за изграждането на Анита като личност, за което тя винаги щяла да му е благодарна.

Първата им среща била толкова изненадваща, че блондинката е убедена в намесата на съдбата. Видели се в Стара Загора, под навеса на един паркинг, под който Анита се скрила, когато ненадейно я подгонила силна градушка. Нетипично за декември, заради което и не била подготвена и побързала да се предпази от сипещите се ледени топчета. Под навеса, под който спряла, имало само една паркирана кола, от която скоро слязал самият Димитър Рачков. Погледите им се засекли, но не си казали нищо. Запознали се чак месец по-късно, когато пак случайно се срещнали на снимките на клипа на Дивна и Милко Калайджиев „Пилето”. Във видеото Анита и Рачков имат малко кадри заедно, но пък, както става ясно, се оказали достатъчно, за да се запознаят. Тогава блондинката разговаряла повече с Милко Калайджиев. Знаели се покрай синовете му, с които младата дама била съученичка.

В една от паузите на снимачната площадка Анита разказала смешна история, с която разсмяла попфолк певеца, а покрай него и Рачков, който бил наблизо. „Виж го това мило момиче”, казал комикът после на Милко за Анита. Тези думи стигнали и до нея. Тя пък ходела след него, за да се снимат, понеже била фен на шоуто „Господари на ефира”, сред чийто водещи бе и Рачков. След общия фотос, от дума на дума Рачков я поканил на среща, само че под формата на шега. Затова Анита се зачудела дали е разбрала правилно. Даже предположила, че става дума не за романтична, а работна среща, на която той щял да я оферира да участва в друг проект. „Малко тръгна на бъзик поканата, но той с бъзика си казва истината”, споделя Анита с усмивка.

Въпреки внушителната им възрастова разлика, блондинката, която по това време била едва на 19 години, и комикът, който този септември ще празнува 52-рия си рожден ден, много си допаднали. 

Анита попивала знания и опит не само от него, но и от хората в обкръжението му. Те пък я приели веднага и тя нито веднъж не усетила пренебрежение от някого, близък до Рачков.

„Чувствала съм, че съм получавала много любов и загриженост”, казва Анита за връзката си с актьора. Единственото, за което недоволствала, било, че не работи. Блондинката имала желание да се развива професионално и да постига успехи, само че дълго време се търсела и се чудела към коя област да се насочи. Затова посещавала различни курсове, включително актьорски, за което Рачков я подкрепял, пише hotarena.bg.

 

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?