46

Стъпи ли на мина Халваджиян? Зрители беснеят заради кофти решение в "Звездите"

Този път решението на продуцента се прие с масово недоволство от зрителите

Ври и кипи в мрежата заради Тита и Софи Маринова. Двете певици са част от журито на новото шоу „Звездите в нас“. Самата Тита си давала сметка, че не става за жури. Поп дивата, която стана фолкаджийка, недоумявала защо нея са посочили продуцентите за фактор.

„Изобщо не се чувствам компетентна да оценявам дали хората тук са добри. Само внимавам дали са хванали образа“, признавала си Христина Христова. Певицата с най-големия натурален бюст обаче разгневила, защото по думите им нямала и грам музикална култура. Като виц се носи сред зрителите пискливият й възглас „Ау, колко са страшни…“, на участници, които имитирали популярната рок банда „Рамщайн”.

Не само Тита била попиляна от унищожителната критика на зрителите на шоуто и хора от телевизионните среди. Същата секира получила и другата част от журито, Софи Маринова. Още в първия епизод ромската перла поне тридесет-четиридесет пъти употребила паразитната дума „нали“. И също показала, че не вижда повече от жанра, в който извива глас.

„Шоуто е интересно, забавно. Участниците са свежи има и невероятни гласове. Само че двете „дами“ са отврат. Там не им е мястото, доста неадекватни са! Те просто не бива да са жури в такъв формат. Голямо разочарование са!“, са само част от негативните коментари по адрес на Софи Маринова и Тита, пише "Уикенд".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Анонимен

Анонимен

22.09.2022 | 05:46

само тоя ли ще виждаме дайте някой българин

Отговори
0 0
Този

Този

21.09.2022 | 12:52

И цялата фамилия заедно с тъпите си шоу глупости марш в Армения.

Отговори
1 0
Мария

Мария

20.09.2022 | 08:55

Тук са богопомазани Халваджиян, Хекимян и Хампарцумян...

Отговори
3 0
Замбо

Замбо

20.09.2022 | 08:36

Само от 1 епизод гледах на това шоу . Пълен кич , жури отврат . Това е като капките но с друго име и е много зле . Този по добре да се отказва да прави такива неща .

Отговори
4 0
Халваджиян

Халваджиян

20.09.2022 | 08:25

вън от България. Задръства съзнанието на хората с грозните си предавания. Алчен, нечистоплътен и нагъл. Цялото му семейство са ненормални.

Отговори
5 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?