46

Стана страшно! Зрителите полудяха заради финала на "Хелс Китчън" и победителката... ВИДЕО

Финалът на кулинарното реалити "Хелс Китчън" беше много емоционален, но победата на Валентина получи крайно неодобрение от зрителите. Бургазлийката спечели чека за 100 000 лв и остави Виктория от Поморие на второ място.

За първи път в историята на предаването зрителите наблюдаваха финален дуел между две жени – и двете представителки на Бургаска област. А емоциите неведнъж вземаха връх - и в кухнята на Ада, и в социалните мрежи, където се разрази истинска словесна война минути след финала. Феновете на Виктория определиха загубата като "най-големия абсурд"!

 

 

 

Двете финалистки готвиха авторски специалитети, които минаха през желязната проверка на шеф Ангелов и су-шефовете Дани Спартак и Чилева. Резултатът беше равен, а шефът даде решаващия си глас за по-вкусната чиния на Валентина и тя спечели предимство в избора си на екип и кухня за вечерната резервация.

Съюзници на Валентина в Синята кухня станаха Камен, Елена, Мартин и Артур, а на Виктория в Червената кухня – Николай, Мариела, Анелия и Андреа. Двата отбора готвиха по авторските менюта на лидерите си с черни куртки.

Отборът на Валентина издаде поръчките със светкавична бързина, но екипът на Виктория набра преднина с десертите и двете кухни завършиха резервациите си наравно. Анкетните карти, които шеф Ангелов беше раздал на гостите му помогнаха в тежкото решение и Валентина се превърна в кралицата на четвърти сезон на Hells Kitchen България.

"Много благодаря, Шеф! Все още не мога да повярвам. Много съм щастлива и развълнувана", сподели Валентина веднага след победата, а  Шеф Ангелов не пропусна да похвали и Виктория, която зае почетното второ място в четвъртия сезон. Въпреки че пухкавата поморийка не успя да триумфира с голямата награда навръх рождения ден на сина си, тя се утеши с признанието, което получи от Шеф Ангелов.

"Ти беше моята любимка. Семейството и приятелите ти със сигурност могат да се гордеят с това, което показа, защото през цялото време беше себе си", й каза той.

"Валентина може да е спечелила 100 бона, но Виктория спечели сърцата на хората, а това е най-голямата победа!", "Разочароващо решение! Загубихте ме за следващия сезон!", са само част от коментарите на зрителите, които са стискали палци за симпатичната поморийка, пише show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Paula Fox

Paula Fox

23.05.2022 | 14:48

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
0 4
Габи

Габи

23.05.2022 | 13:44

Валентина беше най-злобната, най-голямата скандалджйка и нагаждачка от жените пред Ангелов. Мисля, че същия направи този реверанс като бонус за счупиния крак на Валентина. Само не разбрах какво ще я топли Виктория това, че е останала в сърцата на хората след като е била ощетена от Ангелов ?

Отговори
9 7
Мари

Мари

23.05.2022 | 14:47

Кракът е счупен, а не счупин.

Отговори
3 2
Невъзпитан

Невъзпитан

23.05.2022 | 16:15

Този слон Виктория беше дундуркана през цялото време от Ангелов ! Браво на Валентина !

Отговори
10 4

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата