1939

Стана страшно: Виктория разкри купена ли е победата ѝ в "Ергенът" СНИМКА

Виктория Капитонова най-накрая отнове може да печели пари, след като се завърна в социалните мреж. Припомняме, че профилът на рускинята в Инстаграм бе блокиран, още по време на предаването. Доста неща излизат наяве докато тя отговаря на въпросите на последователите си, като някои подробности са доста пикантни.

Макар да излезе като официален победител от "Ергенът", рускинята успя да спечели омразата на зрителите с твърде меркантилните си разбирания за любовта, както и с интригите, които успя да спретне между останалите участнички, пише woman.bg. Е, днес Виктория продължава да говори все така усилено за пари, като отговори на последователите си, че дава 300 лв на месец за козметични процедури, фризьор, маникюр и педикюр. Но въпреки че покрай повишаването на цените в салоните, тази сума е напълно адекватна за тези услуги, мнозина се възмутиха, че с толкова пари разполагат цели семейства за един месец. А на това Виктория отговори по характерния за нея високомерен начин:

Капитонова продължи с откровенията, като сподели, че не е давала подкуп, за да бъде победителка в шоуто. Тя дори разкри, че не е спечелила нищо положително от победата си.


Тя коментира и новина от последните дни, а именно, че Виктор е щастливо обвързан, при това връзката му датира още преди началото на предаването. И е продължила и по време на снимките. Виктория отговори, че не е знаела за това. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Да се разберем

Да се разберем

10.06.2022 | 23:48

веднъж завинаги: този руски, злобен, грозен бобър не вълнува никой. Ама, нали взимате едни пари да пишете за нея и за другите б.оклуци...

Отговори
8 4
Вие не разбрахте ли?

Вие не разбрахте ли?

10.06.2022 | 19:11

Абе вие толкова ли сте тъ-пи,че не разбирате ,че това смотано реалити не го гледаме и не ни интересува? И продължавате да плащате за рекламни статии,които никой не го интересува? Вие сте за народен съд,че харчите пари за пълни простотии!

Отговори
21 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?