49

Стана страшно в Hells Kitchen: Шеф Ангелов унижи брутално участничка ВИДЕО

Ролята на шеф Виктор Ангелов е да бъде строг и брутален в готварското риалити, но новият сезон обещава ситуации на ръба на нормалното

Hell's Kitchen не е предаване, известно с лековатия си характер и забавен сценарий. Риалити шоуто по-скоро е спартанска кулинарна академия, която със сигурност би докарала доста психологични травми на мнозина. Една от участничките от отбора на възрастните, Клавдия, получи и доста неприятно наказание от шеф Виктор Ангелов. Тя забрави вратата на единия от хладилниците в кухнята отворена и това предизвика гнева на Ангелов.

"Обяснявам веднъж завинаги: Това се нарича хладилник. Функцията му е да съхранява студени и свежи продукти. Не е гардероб. Това е гаранция, че предлагаме качествена храна. Клавдия, заповядай! Така ще си научиш урока. После ще ми се извиняваш.", с тези думи шеф Виктор Ангелов накара Клавдия да влезе вътре.

Не е ясно колко време Клавдия прекарва вътре, но унижението не спира дотук, пише iwoman.bg. След като шеф Ангелов се смили над възрастната жена и я пусна "на свобода", той поиска 10 пъти "извинявай".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои са най-важните проекти за Пловдив?

Към анкетата