1939

Стана страшно в "Ергенът": Виктор проговори за скандала между Виктория и Алекс

Най-желаният ерген Виктор Стоянов сподели емоционално стори в социалната мрежа Фейсбук вчера, в което коментира огромния скандал, разразил се в последния епизод на "романтичното" реалити. Шокиращата ситуация между Виктория Капитонова и Александра, в който рускинята заля психоложката с вода след множество обиди, взриви феновете на предаването.

Ето какво каза Виктор по този повод:

"Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много горчив за мен момент. Гледайки отстрани и имайки вече пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших, като се примирих, че не получих повече детайли в моето отсъствие по време на коктейла и това доведе до сериозни последствия", казва Виктор във видеото и допълва, че се разкайва за случилото се.

Феновете на сагата се изказаха доста остро за ситуацията и не простиха на "Ергенът" реакцията му.

"След постъпката на Виктор, който даде роза на оная Руска чума Категорично съм убеден, че той не заслужава обичта на Алекс. Надявам се да вземе правилното решение и да върне розата на Виктор на следващата церемония. Тя може да не спечели "Ергенът" но спечели нас феновете"

"Алесандра изтърпя много, но постъпката последно на Виктор не ми хареса. Може така да са му наредили продуцентите, но при всички положение поведението му бе грозно"

"Безхарактерен тип, който няма т.пки, за да покаже вратата на онази самозабравила се руска м.стия. Виктор е всичко друго, но не и мъж за пример", гласят част от коментарите на разярените фенове.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?