71

Стана страшно: И родителите на Благой погнаха Златка

Футболистът Благой Георгиев за пръв, откакто се ожени отново, ще покани в личния си свят зрителите на бТВ. Това ще се случи в новия сезон на "Търси се", където Благо ще се покаже като  баща, син, съпруг и приятел. Очарователните водещи Нели и Меги ще го срещнат с неговите родители – Жоро и Румяна, които ще разкажат за отношението си към жените в живота на сина им. Двамата ще признаят, че с Христина, от която Благо има две пораснали деца, са съумели да запазят прекрасни отношения и до ден днешен.

Жоро и Румяна ще разкрият още, че отношенията им със Златка са били доста обтегнати и една година не са поддържали връзка, но пък много харесват сегашната му съпруга Поли. За детството, за трудностите, за лъжите в медиите – майката и бащата на Благой Георгиев разказват за пръв път в ефир.

Новата любов на Благо – съпругата му Полина – ще признае, че двамата са се влюбили почти веднага, заживели са заедно и са решили да се оженят. „Не искам да си спомням лошите моменти във връзките си. Имам до себе си човек, когото обичам, и съм щастлив“, ще сподели пред Меги и Нели бившият футболист.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Джизъс

Джизъс

15.09.2022 | 11:14

Ти ме пунтиръш

Отговори
1 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?