1939

Стана страшно: 4 000 красавици се борят за "Ергенът"2 заради имената на...

4000 красавици от цяла България искат да се борят за сърцето на новия самотен мачо в "Ергенът" 2. Това научи "Уикенд" от екипа на продукцията, която в момента провежда поетапно кастинги за бъдещи (злато)търсачки на романтика и истинска любов от екрана. В столичен хотел хубавици от всякакви възраст и прослойка, одобрени след попълване на въпросника за участие във втори сезон на култовото шоу, са пресявани от жури, което обаче крие чие сърце ще се опитват да спечелят.

Все още не е ясно кой ще е окончателният фаворит за нов ерген на България, но упорито се говори, че актьорът с най-оформените вежди и плочки в България - Филип Буков, ще е новата звезда на риалитито. Самият Буков нажежи клюката дали ще дава червени рози на красавици с няколко многозначителни коментара по темата, тъй като според запознати от екипа на "Ергенът" още преговарят за условията със звездата от "Откраднат живот. Тъй като е актьор и единствен от формата, който ще получи хонорар за участието си в риалитито за любов и страст, Буков и екипът трябвало да уговорят условия, изгодни и за двете страни.

Междувременно източници разкриха, че други двама фаворити за шоуто - влогърът Любомир Жечев и уж най-желаният от продуцентите турски актьор Илхан Шен, са отпаднали. Жечев сам отказал да се забърква с над 20 красавици наведнъж, а Илхан Шен в момента започна снимки за нов сериал в родината си.

Шампионът от "Къртицата" и бивш любим на певицата Рут Колева не искал да влиза в устите на хората, а пари си изкарвал от успешните влогове и интервюта с известни личности в социалните мрежи. Илхан Шен пък имал вече уговорени ангажименти с турски телевизионни компании и нямало как да подпише договор и с българското шоу. Което се оказа, че отново ще се снима в слънчева Турция, като снимките започват през септември и ще продължат и през октомври.

На този етап нито една от красавиците, явяващи се на кастинг няма и представа дали ще се бори за сърцето на Филип Буков или на друг мачо, а както стана и предния сезон, вероятно името на ерген №2 ще стане ясно в края на кастингите. Така много от участничките в първия сезон видели реклама с лицето на Виктор Стоянов и затова и се записали за формата, разказа участничката и почти финалистка в първи сезон Александра.

Междувременно всяка от одобрените за кастинг хубавици, която отиде в хотела на допълнително събеседване, получава огромно тесте документи-договор за подпис. Освен пълна конфиденциалност, в текстовете е описано изрично, че младата дама не бива да се противи на изискванията на продуцентите, нито да има последващи претенции за излъчени кадри или монтирани реплики и поведение.

След събеседването и подписването на документите пък на всяка кандидат-звезда ѝ предстои видео-интервю, но момичетата нямат представа дали записът ще бъде използван само за отсяване на подходящите красавици или пък части от него ще бъдат вмъквани в епизоди на шоуто.

Други красавици пък прочитали по-подробно документа, преди да го подпишат и с изумление установявали, че при невъзможност да си вземат отпуска от работните места за 30 дни, докато траят снимките на предаването, продуцентите имали опция да уговарят с работодателите да ги пускат от работа.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Гнус и упадък.

Гнус и упадък.

12.07.2022 | 00:40

Няколко поколения са съсипани - без мозък и ценности. И се продължава с мръсотията. Докога? А родителите къде са?

Отговори
4 0
Найстина е СТРАШНО че съществувате

Найстина е СТРАШНО че съществувате

11.07.2022 | 22:39

Абе Другаре чифути тва СТАВА СТРАШНО не го ли използвахте га дращихте за оня таласъм Ковидчо Ама изтъркахте го като понятие ВА и като заглавие От гладките ви като стъкълце мозъче може ли нещо друго да излезне Нека ви напомня да идете до тоалетната защото забелязвам че вече и онази чертичка от мозъка която би трябвало да ви отведе при нужда я няма Няма нужда да ми благодарите Нещастници И пуснете водата Че мирише И СТАВА СТРАШНО

Отговори
1 2

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?