71

Стана горещо! Руши награби Весела Бабинова СНИМКА

Гореща любовна сцена сложи точка на първия сезон на сериала "Мен не ме мислете". Руши Видинлиев, който играе топ адвокат, награби Весела Бабинова в последните минути от финалния епизод и страстно я целуна.

Секунди по-късно красивата актриса (в ролята на Яна, борбената майка на две деца) остана в прегръдките му по черно дантелено бельо и с желание отговори на ласките му.

 

През целия сезон между героите на Руши и Весела прехвърчаха искри, но едва на последната права между тях лумна истински пожар. Героите им се влюбиха силно, въпреки че са пълни противоположности.

 

Освен че е майка на две деца от различни мъже, Яна е принудена да съжителства с бившия си съпруг, хайманата Христо (Иван Юруков) и ежедневно се сблъсква с трудности. Мартин, чиято роля играе Видинлиев, пък е тотално различен - той е преуспял млад юрист, който се опиянява от женското внимание и победите в съдебната зала. Въпреки че са от различни вселени, а може би точно заради това, двамата, в крайна сметка, се влюбиха силно един в друг, пише show.blitz.bg.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?