49

Стана чудо - Дони напълня! Заслугата е на майка му и Нети

Килограмите на певецът Дони от много време притесняват феновете му, но се оказа, че те не са единствените стреснати за здравето му. Съпругата му Нети също се видяла в чудо заради прогресивното отслабване на будиста.

Дони е качил няколко килограма през последните месеци, личи от негови актуални снимки. Певецът бе драстично отслабнал, което се дължало на строги тибетски диети, включващи само кълнове, семена и плодове. Изпълнителят на "Уморени криле" от много години изповядва будизъм и редовно прави упражнения за медитация и отваряне на телесните и духовните чакри.

От непрекъснатото постене обаче Дони стана много слаб и близките му се уплашили сериозно за неговото здраве. Особено притеснени били майка му и половинката му Нети.

Те успели да го придумат да включи към дневната си дажба и риба. И станало чудо - певецът се пристрастил към скумрията. По думите на негови колеги Дони поглъщал по четири скумрии на скара дневно, пише "България Днес".

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Пепа

Пепа

22.05.2022 | 19:07

Представете си всички хора на нашата планета да спазваме неговата диета на какво ще запреличаме - планетата на вампирите и призраците, това просто не е нормално нещо му липсва в главата, как няма да поглъща по 3 риби ,знаете кои птици се хранят с риби и ги поглъщат цели,ужас.

Отговори
14 6
Fröhlich

Fröhlich

23.05.2022 | 00:11

Какво е "запреличаме"?

Отговори
7 1
Чарли

Чарли

22.05.2022 | 19:02

Този е готов за филми на ужасите не трябва гримиране нито нищо такова това е човек който не обича живота за да се подложи та бавно и сигурнонапусщане на този свят

Отговори
13 5
Буца

Буца

22.05.2022 | 18:11

Крайно време да спре с тези будистки работи и да хване сериозно да яде . Стига е отпушвал чакри и други такива . Да сяда и набляга на свинско и вино и много хляб и сладко .

Отговори
18 7
Георги v.

Георги v.

22.05.2022 | 15:09

"Много важна новина"! Сега вече можем да бъдем спокойни.

Отговори
43 3

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?