Следвайте ни

Стъжниха живота на Сашо Кадиев! Две жени му дават горчив урок

viber icon

Катето Евро стъжни живота на сина си Сашо Кадиев, който не спря да кръшка на прекрасната й снаха.

След поредната му изневяра, двете жени се съюзиха, за да спасят семейството си.

Водещият на „Преди обед” беше изгонен от жена си - салса танцьорката Таня Тончева, след като видя папарашки снимки на мъжа си с друга жена. 

Катето Евро обаче запретнала ръкави и събрала младите. Тя е много привързана към снаха си, която сбъдна съкровената й мечта да има внучка. Актрисата успяла да убеди Таня, че двамата със Сашо трябва да се помирят в името на детето.

„Не мога да живея с друг мъж, но искам да е по-сериозен и по-отговорен”, аргументирала се снахата. Катето обещала да поговори с него. Водещият пък решил да я послуша и измолил прошка от властната си половинка.В знак на примирие цялото семейство заедно с Катето Евро отпрашили на морска почивка. „Най-хубавото място, на което можем да бъдем, е да сме заедно”, написа в социалните мрежи Таня и публикува снимки от семейната им ваканция.

Съвсем наскоро Кадиев откровено призна, че не желае да сключи брак с екзотичната пловдивчанка, тъй като не бил убеден, че е срещнал точната за себе си жена. „Не мога да кажа, че съм открил точния човек за мен. С Таня сме заедно от доста години. Обичаме се, имаме дете, но не съм сигурен, че и двамата сме открили тази любов. Може би тя е само във въображението. Докато двама души се разправят за сметки, кой ще гледа детето и си гледат часовниците, любовта трудно ще възтържествува”, шокира с признанието си актьорът, пише хотарена. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Били

Били

08.08.2020 | 12:25

Ритуалите са нещо изключително важно. Днес е модерно човек да не се жени. Е, аз не желая да бъда модерен. Джон Ленън

Отговори
0 0
Някой

Някой

07.08.2020 | 17:01

Договора му е джоба...лигав...какъвто да е...кой го ореди на тази работа...може би със конкурс...

Отговори
4 0
Слънчев ангел

Слънчев ангел

04.08.2020 | 12:42

САШКО ГОРКИЯТ НЕ БИЛ СИГУРЕН ЧЕ ТАНЧЕТО БИЛА ЗА НЕГО , ВИДИШ ЛИ ТИ !!! АМИ , КЪДЕ СИ СПАЛ И ЗА КАКВО СИ СЪЗДАЛ И ДЕТЕ НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ??!!!!! ИЛИ ЕЙ ТАКА ОТ СКУКА И ЗА РАЗНООБРАЗИЕ СИ ГО СЪЗДАЛ ТОВА ДЕТЕ МАЙ--А ?! ГОЛЯМ ПРИМЕР ДАВАШ НА МЛАДЕЖТА--НЯМА ЩО !!! ПОСЛЕ ЩО БЪЛГАРИЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО В ЕВРОПА С ЦЕЛИ 59 % НА ИЗВЪНБРАЧНИ ДЕЦА , И ЧУДЕЙКИ СЕ ЗАЩО Е НА ТОЯ ОКАЯН ХАЛ ОТ 8 ВЕКА НАСАМ ?! МИ МНОГО ПРОСТО--СЕЕМ КАТО НАРОД КУПИЩА ГРЕХОВЕ , ЖИВЕЕМ ИЗВРАТЕН ЖИВОТ НА СЕМЕЙНИ НАЧАЛА БЕЗ БРАК И ПОЕМАНЕ НА ОТГОВОРНОСТ , НЕ ЗАЧИТАМЕ НИ ДЪРЖАВНИТЕ , НИ БОЖИИТЕ ЗАКОНИ И ПРОЧИЕ И ПРОЧИЕ !

Отговори
22 2
Интелигентен

Интелигентен

04.08.2020 | 09:03

Спрете да занимавате българите и обществеността с този лигав Сашо Кадиев.БТВ веднага,днес още,ДА ГО ИЗГОНИ ОТ ЕКРАН и от телевизията.Права е танцьорката му,че е много безотговорен,несериозен и ЛИГАВ.Какъв мъж е такъв?Липсват му първите 7 години от възпитанието,-може би от увлеченията си по алкохола,майка му го е ЗАНЕМАРИЛА и пренебрегвала.Изобщо не е трябвало да учи никъде,а той и...........артист??????.При такава красива и лъчезарна жена,той.........е -…....нямам думи.....

Отговори
23 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?