4232

Срина го със земята! Сашо Кадиев нападна Филип Буков, нарече го... СНИМКА

Още при представянето на двата отбора Кадиев обяви Буков за "дървен танцьор в "Денсинг старс"

Шоуто "Кой да знае" се завърна в родния тв ефир, за радост на мнозина, и вече е факт първия култов момент, сътворен от тв водещия Сашо Кадиев.

Синът на Катето Евро, който редовно се бъзика с всички, не се сдържа и направи такъв неочакван коментар по адрес на актьора Филип Буков, че никой не можа да повярва в първия момент на чутото. 

Още при представянето на двата отбора Кадиев обяви Буков за "дървен танцьор в "Денсинг старс", но въпреки че не очакваше такова начало самият Филип опита да прикрие яда си и да замаже положението с репликата: "Да, аз бях най-пластичното дърво".

Кадър: „Кой да знае“ - BTV

 

Showblitz

Капитанът на Филип пък – колегата му Христо Пъдев, вместо да го защити, неочаквано се присъедини към мнението на Сашо Кадиев и разкри, че ако Буков е бил спечелил танцувалното шоу, той щял да си вземе жената и децата, и да напусне страната.

По-късно Пъдев и Буков трябваше да признаят превъзходството на отбора на Милица Гладнишка, в който беше кукления актьор от сериала "Татковци" Стоян Дойчев. Двамата спечелиха 3000 лева, но според регламента сумата отиде при публиката на комедийното куиз шоу, пише show.blitz.bg.

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?