46

Срещу 30 лв. Лили Иванова идва във всеки дом

Пускат пъзели с примата на родната естрада

Уникална колекция пъзели, посветени на голямата Лили Иванова, излиза на българския пазар. Към момента заклетите <210> фенове могат да направят предварителни поръчки. Пъзелът се предлага в три различни варианта, а цената на всеки един е точно 28.90 лв. Представляват портрети, които са част от личната колекция на примата на родната естрада, дело са на талантливите художници Васил Горанов и Дончо Донев. Сега вече могат да бъдат част и от колекцията на всеки един фен. Пъзелите се състоят от 100 части, а размерът им, вече подреден, е 48 x 68 см.  

„Пренеси в дома си свят на емоции, любов и музика, който изпълва всяко парченце и е есенцията на цялото й творчество. Подари си часове наслада, докато напасваш всяка част от пъзелите“, примамва рекламата за новия продукт. По информация на „Марица“, само за броени часове, откакто е обявен новият продукт, са направени стотици предварителни поръчки. Със сигурност пъзели с лика на Лили Иванова ще намерят и място под коледната елха, като подарък за близки и приятели. Очаква се да се появят и още разновидности на пъзела, предвид огромния интерес. Лили Иванова напълни в два последователни дни Античния театър при последния си гастрол под тепетата през август тази година. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Ако беше

Ако беше

04.12.2022 | 13:07

И да пее за толкова пари щях да я гледам на концерти но с пенсия от жълти стотинки няма как а и за пъзел също няма .

Отговори
1 0
Музичка

Музичка

03.12.2022 | 08:41

Много са ако са по 10;лева може но кой ще си купи точно такъв пъзел никой. Може и някой баба или дядо от фен клубчето . Тази не се наяде само за при мечтае. И спрете да пишете за нея искам и новина за днякой друг наш певец .

Отговори
2 0
Западняк

Западняк

03.12.2022 | 00:11

Тази срам няма. Очаквайте тоалетна хартия с муцуната и.

Отговори
2 1
Azlk

Azlk

02.12.2022 | 22:09

Аз пък няма дави купя . Ако беше на някой друг наш певец или група който харесвам щях.

Отговори
2 1
Лорд Музика

Лорд Музика

02.12.2022 | 19:43

Вече видяхме реклама сега и цената . Само се повтаряте. Тичайте фенове ,че ще свършат за нула време а парите в нейния джоб .И малко за производителите .

Отговори
3 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?