2374

Сред тях ли сте: Пълнолунието на 11 август разтърсва живота на 4 зодии

Сезонът на Лъва e силен, жизнен и енергичен, но енергията, която носи пълнолунието във Водолей на 11 август, е точно обратната.

Тази суперлуна разкрива начините, по които трябва да промените страни от живота си, били в застой твърде дълго, разказват от Elite Daily. Въпреки колебанията ви да приветствате промяната, тя е за добро и вероятно сте усещали необходимостта от нея - особено ако сте една от зодиите, които са най-засегнати от пълнолунието.

Проверете дали вашият знак е сред тези, които ще усетят явлението най-силно, и какво да очаквате в такъв случай.

Телец

Месецът е доста разрушителен за вас и пълнолунието служи като активатор на някои промени, които назряват в живота ви от доста време. Последната суперлуна за 2022 г. разкрива важни неща около структурите и правилата, които спазвате в професионалния си живот.

Като неподвижен земен знак на зодиака вие сте склонни да се движите много бавно, но копнеете за нещо ново в живота си. Кариерата ви вероятно е единственото нещо, което обаче ви спира. С това пълнолуние, образуващо квадрат с Уран първия дом от наталната ви карта, идва моментът да излезе от зоната си на комфорт, за да сложите край на застоя.

Лъв

Може да се намираме във вашия сезон, но вибрациите се променят значително с пълнолунието, което се случва в седмия дом от рождената ви карта, отговарящ за взаимоотношенията. 

След периода на независимост идва моментът да оцените как структурите и ограниченията във вашите връзки с околните са потенциално предизвикателство за промените, които се случват във вашата кариера. Колебаете се да приемете, че динамиката в романтичен план се променя и това пълнолуние ви дава тласъка, от който се нуждаете, за да дръпнете спусъка. Използвайте енергията си за добре - знаете какво искате, така че не позволявайте на някой друг да ви отдалечава от това, което в крайна сметка е най-добро за вас.

Скорпион

Последната суперлуна за 2022 г. ще ви донесе нуждата от нововъведения и нарушаване на правилата, които касаят четвърти дом от рождената ви карта, свързан с дома и семейството. Призивът на новолунието във Водолей към вас е да приемете радикалните промени, настъпващи в любовния ви живот – а те се изправят срещу някои доста упорити стени, когато става въпрос за вашия личен свят.

Осмислете по-задълбочено правилата, които сте задали във вашето домакинство. Служат ли ви добре, или са стари и неефективни? Някои правила са предназначени да бъдат нарушавани – сега е моментът да помислите как да освободите място за промяна в тези области от живота ви.

Водолей

Последната суперлуна за годината не само ще освети първия дом от вашата натална карта, но и управителната ѝ планета - Сатурн също, така че определено ще почувствате влиянието на това астрологично събитие. Това пълнолуние ще подчертае теми, свързани с личните ви граници, подтиквайки ви да помислите дали си давате пространство, за да изразите себе си без ограничения. 

С образуването на квадрат с Уран в четвъртия дом от наталната ви карта може да откриете, че у дома се случват някои катаклизми, които ще ви накарат да оставите настрана въздържаността. Въпреки че промените могат да са неудобни, те ще ви карат да се освободите от промените, настъпващи във вашия личен свят.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ГРАД КОЗЛОДУЙ

ГРАД КОЗЛОДУЙ

12.08.2022 | 03:51

КЪСМЕТ ПОЗИТИВЗЪМ ЩАСТИЕ на всички ХОРА

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?