49

Срамно е! Вижте каква издръжка плаща Даниел Петканов на Богданска

Известният репортер и онлайн любимец Даниел Петканов най-сетне проговори за края на връзката си с Александра Богданска. В официално обръщение към почитателите си той сподели, че е бил инициатор на развода, който шокира многобройната им фен аудитория.

„Алекс е човекът, който е с родителските права. Аз съм човекът, който плаща издръжка“, уточнява Лудия репортер, който превежда сумата от около 170 лв. за сина си Габриел всеки месец.

„В случая тя е минималната, тъй като Алекс е абсолютно самостоятелна и няма нужда дори и от тези средства, но така или иначе това си е по закон“, обясни още Петканов, допълвайки, че времето на детето се разпределя поравно между двамата родители - по една седмица е при майка си, а след това една - при баща си. Фенове обаче се зачудиха как не го е срам да изтъква мижавата сума.

Причина за разлъката са били прекалено завишените изисквания от страна на Александра, която искала Даниел да работи по-усърдно. Според нея той не бил достатъчно старателен в професионален план. За да спаси брака си, направил трудната крачка да се промени. След месеци, които не му носели удовлетворение, помолил жена си да се разделят.

„Давам си сметка, че моето желание за развод ще се отрази на Габриел, а той е най-важното нещо в нашата връзка. Аз съм от бащите, които активно участват в растежа и развитието на детето. По никакъв начин,  каквото и да се случва в моя или в нейния личен живот, не искам това да рефлектира върху него“, казва още Даниел.

Пред камерите той напълно отрече версията, че са се разделили заради трети човек. В момента Дани живее в семейната къща, а Алекс в новия си апартамент в столицата, пише „Галерия“.
 


   
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Не ме

Не ме

25.05.2022 | 23:34

интересуват тези и живота им. Какво да правя? Лошо ли е? Просто имам мозък.

Отговори
1 0
Ес игрек

Ес игрек

25.05.2022 | 18:52

Щом са споделени грижите, няма място за издръжка. Чудя се, защо той плаща на нея, а не обратното. Няма никакво основание някой да дава пари на другия.!

Отговори
1 0
Paula Fox

Paula Fox

25.05.2022 | 13:24

Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ cеkс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ->> https://ja.cat/id398062

Отговори
1 3
Иван

Иван

25.05.2022 | 12:28

Щом за се разбрали за 170 кво срамно има

Отговори
3 0

Анкета

Кой е най-добрият изход от политическата криза у нас?