Следвайте ни

Срамни тайни в NOVA! Кой е очаквал това от невинната Малкоданска

viber icon

Гери Малкоданска често си тръгва от почивки с повече багаж в куфара, отколкото е имала при пристигането си. Дългокраката красавица обича да краде от хотелите, където нощува. Синоптичката с половин уста призна, че винаги си отмъква от хотелските стаи по нещо за спомен. Гери винаги си взимала по нещо дребно – чехли, чаши, сапун, кърпа, пише “Уикенд”.

Тя не приемала присвояването като кражба, а по-скоро като взимане на нещо за спомен, което ще й напомня за хубавото преживяване на дадената дестинация. Гери си призна, че е извършила кражба и на остров Бали, където е била на почивка с любимия си Алекс.

“Единият ден беше дъждовно и решихме да си останем в стаята. Да пием чай и просто да си говорим. Когато обаче ни го донесоха, чашките много ми харесаха. Бяха много красиви. Друг път си взимаме сапунчета и торбички за обувки, но този път не се сдържах”, призна красавицата.

Синоптичката обаче разкри защо тези чашки са много сантиментални за нея. “Точно след като се прибрахме от почивката, разбрах, че съм бременна с Лео. Ние дълго време правихме опити за бебе и това беше най-хубавото и мечтано нещо за мен. Сантиментални са ми тези чашки, защото и донесоха най-голямото щастие”, разкри Малкоданска и намекна, че би си взела и трета, ако се върне пак в хотела, защото за момента си има просто две.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Zax

Zax

18.01.2021 | 13:19

Казано просто Малкоданската си е тъпо парче. И да се разберем, тя не е синоптичка, а е субект представящ синоптичната прогноза.

Отговори
3 0
Ооо

Ооо

17.01.2021 | 17:39

Каква новината!

Отговори
10 1
Kpss

Kpss

17.01.2021 | 16:33

Тая е брутален КОН....ЛХОХАХА

Отговори
15 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай