46

Срамни тайни в "На кафе": Ето какво ще ви сполети, ако заговорите Гала

Най-известната ТВ водеща в страната има своите проблеми

Звездите, особено тези от телевизията, често искат да изглеждат перфектни във всичко. Макар лесно да дават коментари и да отправят критики, те много рядко признават своите слабости и говорят открито за тях. Гала обаче наруши този модел в „На кафе“ по Нова телевизия.

Водещата, която може да се нарече доайен на жанра сутрешно шоу, си призна, че е ужасна физиономистка и това често я поставя в неудобна ситуация. Заради това, че не запомня добре лица, Гала най-често гледала надолу, само и само да не срещне очите на някой, с когото се е запознавала, но в момента не може да се сети кой е, пише Вихрогон. А това се случвало често, призна тя.

 „Когато някой ме заговори – разбира се, изключвам най-близкото ми обкръжение – никога не знам с този човек колко добре се познаваме, дали сме само на „здравей – здрасти“, дали ми е бил гост преди 10 – 15 години. Ужасно неловко е“, обясни Гала.

„А най-мразя някой да ми каже: „Хайде сега да видим, помниш ли откъде се познаваме?“ Ей това ме довършва, защото обикновено играя, че се сещам“, добавя водещата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Да пие

Да пие

25.01.2023 | 18:45

Гинко Билоба или да си записва .

Отговори
1 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?