49
Следвайте ни

Срам за племето! Нещо невиждано се случи в "Игри на волята"

viber icon

Нещо невиждано до този момент се случи в последното издание на "Игри на волята" снощи. Във втората номинационна битка Приключенците отново грабнаха победата и успяха да запазят племето си цяло до следващата седмица. Физическата сила не достигна на Бойците, за да спечелят играта и те се озоваха на съвет за рекордния седми пореден път. Недостижимият рекорд не бе единствен – Ралица посочи статистиката, която гласи, че племето е било общо на 12, далеч преди сезонът да е приключил. 

На поредната сбирка край огъня Бойците по традиция избраха да изпратят жена срещу Милена на утрешната елиминационна битка. Това отново бе Кремена, която бе номинирана от почти цялото племе заради грешки в поредица от битки. В обект на дискусия се превърна стратегията на Елизабет да вземе Милена в Бойците, което всички смятат за грешка.  

От своя страна Елизабет отказа да сподели причините пред съотборниците си и дори призна грешката, но за зрителите на NOVA скритите й намерения не останаха тайна. Феновете на предаването чуха целия план на крехкото момиче, както по отношение на племето, така и на отделните участниците. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?